Hogyan fogytatok le a szülés után? Légyszi csak azok írjanak, akik nem szoptatással, vagy egyből szülés után csak úgy.
Szia!
Én a terhességem előtt két évvel fogytam le 15kg-ot. Többek közt azért is, hogy ne kezdjem túlsúllyal a baba várást! Mivel nagyon hízékony alkat vagyok, igen durván elhíztam volna babavárás alatt ha erre a plusz 15-re hízok. Nem volt speckó diéta, a reggeli gyümi, vagy gyümilé volt, az ebéd salátaféle öntet nélkül, a vacsi kefír vagy joghurt. 2-3 naponta húst is ettem, bár nem vagyok nagy húsevő. Mikor lement 10kg elkezdtem futni. Így megszabadultam még 5kg-tól. A futással nagyon jól egyensúlyban tudtam tartani magam, ehettem szinte bármit, nem jött vissza semmi. Mellesleg élveztem is a sportot, amit azelőtt el sem tudtam képzelni:)
Most 4 hónapos a kislányom. A terhességem alatt 20kg-ot hiztam, ebből 14 még megvan. Tehát ott tartok ahol régen:). A napokban újra kezdek kocogni. Megvárom még teljesen elapad a tejci (sajna már pótolgatni kell rendesen) és elkezdem a "diétámat".
Szia!
Én nem szoptattam, mert nem volt tejem. A terhesség alatt 7 kilót híztam. 75ről 82re.
Szülés után ez a 7 kiló egyből lement. De még így is volt rajtam egy kis plusz:)
Fél év alatt fogytam 10 kilót, de semmi extra fogyókúrát nem csináltam.
Csupán egyedül voltam egész nap a babával, a férjem estig dolgozott. Így a babán, házimunkán kívül másra nem nagyon volt időm.
Sokat sétáltunk napközben, sok vizet ittam. A reggelim általában 3 túró rudi volt, ebédet nem ettem, csak délután 5 fele volt főtt kaja, utána pedig vagy csoki, vagy gyümölcs.
Én kenyeret és hasonlókat eleve nem eszek.
Most, szülés után pont 1 évvel 12 kilóval vagyok kevesebb, mint ahogy hazamentünk a kórházból. 63 vagyok a 173 cmhez
Köszi az 50%ra lepontozást...
Nem értem, ha leírom, hogy fogytam le, abban mi a gond? Nem hazugságot írtam. De kívánom annak, aki lepontozott, hogy 25ször annyit hízzon, mint amennyit én leadtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!