Anyukák, ti mennyit fogytatok szülés óta és hogyan?
76 kg voltam amikor teherbe estem.
96 kg-al mentem szülni.
86 kg lettem szülés után.
96 kg lettem szoptatás alatt
83 kg vagyok most azaz 13 kg-ot sikerült eddig leadnom.Mi a titka?elszánt voltam és koplaltam:(
58-al lettem terhes
80-al mentem szülni
2 év alatt mentem vissza 57-re most megint terhes vagyok:)
Én is 20 kg-ot szedtem fel. Szoptatás alatt híztam. :(
21 hós a lányom.
Még (vagy már csak) + 3 kg van rajtam.
Nem koplaltam, ettem normálisan. Viszont a kilók az utóbbi időben kezdtek jobban lemenni, mióta szaladgálni kell a gyerek után. Enni sem hagy rendesen, húz, hogy menjek vele... :)
De ami szerintem nekem még segített, az a Búzafű kapszula.
Napi 3x1-et szedtem/szedek, mellé bő folyadékfogyasztás ajánlott (víz).
Nyugi, le fog menni! Türelem!!!
Amíg szoptattam - kemény 6 hétig, mert leszokott a lányom a szopásról -, addig semmit nem csináltam. 3 hónapos koráig fejtem neki a tejet. És mikor már alig-alig volt, elkezdtem életmódot változtatni. Megnéztem mit eszem és megnéztem, hogy mit javasolnak. Norbi Update 1 könyvet sógornőm odaadta , plusz recepteket kerestem a neten.
Nem voltam/vagyok oda ezért az emberért, de gondoltam egy próbát megér. 5 hónapos a lányom, 2 hónapja csinálom és 10 kg lement. A könyv szerint 1 hónap - 10 kg, de én nem tartottam be mindent. Tornázni nem szoktam, viszont sokat sétálok és cipekedek. Most akarom majd itthon a zumbát elkezdeni.
82-vel lettem terhes
98-cal mentem szülni
89-cel jöttem haza a kórházból
82-re lement 4-5 hónap alatt, lúgosítást csináltam szoptatás mellett
Most 72 vagyok, a súlykontrollal tudtam leadni 10 kilót.
69kg voltam szülés előtt
85kg val mentem szülni
78 kg voltam rögtön szülés után
74 kg voltam egy hónap múlva
67 kg vagyok most, egy éves a lányom,két hete hagyta abba a szopizást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!