Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy így altatom?

Gabszem kérdése:

Baj, hogy így altatom?

Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos, 4 hós korától jönnek sorban a fogai, már 8 darab van, azóta nem alszik el magától az ágyában. Úgy tudom leggyorsabban elaltatni, ha kicsit dajkálom, és egyszercsak elkezd cumizni az ujjával és rádől a mellkasomra, mikor becsukja a szemét már rakom is az ágyba, nem várom meg míg elalszik a mellkasomon, ilyenkor már elalszik az ágyában. Nekem ez igazából nem gond, mert így van, hogy 1-2 perc is elég, hogy ágyba kerüljön és aludjon. Még ha fel van pörögve akkor is elég pár perc és már tudom betenni az ágyába aludni.
2012. szept. 26. 11:12
1 2
 11/11 Golan Trevize ***** válasza:

Egyik gyermekemet alig kell ringatni, néha egy-két lóbálás is elég, aztán mehet az ágyba. Kézben nem is tud elaludni.

A másikat csak akkor lehet letenni, ha már legalább félálomban van.

2012. okt. 26. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!