Megfogom bánni később, hogy most így altatom a babámat?
Figyelt kérdés
4 hónapos. Nappal a bölcsijében a kedvenc zenéjére, előtte 2 perc cumizás, mert sajna még a cici sincs rá olyan jó hatással, mint aza fránya cumi. Este pedig elalszik a cici, simán le tudom tenni. De mi lesz,ha kinövi a bölcsit vagy nem fog szopizni? Este még csak-csak elaltatnám, mert nagyon ki tud bukni, de nappal....Szerintetek, hogy csináljam, hogy hosszútávon is jó legyen? Köszi!2012. febr. 6. 17:10
1/5 anonim válasza:
Fogalmazd meg léci mégegyszer,mert nem értem. Mi az a bölcsi? Bölcsöde? Vagy bölcső? És mi a gond?
2/5 anonim válasza:
A babád még kicsi, rengetegszer fognak változni a szokásai. Megpróbáltad már úgy altatni napközben, hogy csak berakod az ágyába, cumi és zene? Tehát a bölcsős ringatást elhagyod...
Nem tudom, meddig tervezed szoptatni, de ahogy elhagyjátok, úgy alakulnak majd ki más altatási, alvási szokások.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó válaszoló, erre voltam kíváncsi! :)
2012. febr. 6. 20:08
4/5 anonim válasza:
Amig szopik, lehetseges, hogy megszokja. Lassan mar kinovi a bolcsit. En babakocsiban ringatva altattam nappal es cicin este. Mar egy eves, de csak ezt a kettot fogadja el. Nalam nagyon megszokta. Biztos, hogy maskent lesz, ha vege a szoptatasnak, de most meg ez van, igy alakult egyelore. Ugyhogy, mindenkepp hosszutavra tervezz. Probald meg a kisagyat, hatha sikerrel jarsz es megszokja:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon sokat segítettetek!
2012. febr. 7. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!