Szerintetek egy hónap ismertség után "ostobaság" gyereket vállalni?
Ezzel az erővel menj el egy kaszinóba, és tedd fel az összes vagyonod a fekete 15-ösre! Lehet, hogy bejön, de akkor extra szerencsés vagy :)
Bocs, de szeretem a hasonlatokat. ...bár itt sokan nem értékelik ;)
Teljesen mindegy, hogy miért vállalnak...
Sőt, ez esetben még kevésbé kellene, mert itt nem arról szól a dolog, hogy nagyon szeretik egymást, és egy boldog párkapcsolatban vállalnak gyereket, hanem mindkettőjük számára "cél" a gyerek... Nem a gyereknek akartok stabil családi hátteret, hanem magatoknak egy gyereket, gyakorlatilag egy játékbabát...
Láttam ilyet amúgy, közvetlen környezetemben, nem is volt ekkora korkülönbség, de a szitu hasonló: nőnek ketyegett a biológiai óra, a pasi meg úgy érezte, készen áll az apaságra és ő már nagyon akar... hát fél évig sem voltak együtt a gyerek születése után. A gyereknek már a harmadik pótapukája van, a pasi meg gyorsan alapított új családot, és az első gyerekét lesz*rja...
Nem mondom, hogy ez így törvényszerű, de benne van a pakliban!
Ha a nő helyében én ennyire szeretnék gyereket és vállalnám akkor is, ha tudom, esetleg egyedül nevelem majd fel, akkor igen.
Ismerek olyan párt, akik 40-45 évesen találkoztak csak és most hiába próbálkoznak. És olyan nőket is, akik tényleg csak a gyerek céljából jöttek össze valakivel, mert ketyegett a biológiai órájuk, de a párra még nem akadtak 40 körül.
Szerintem is "szerencsésebb" a szerelem, házasság, közös kipróbált élet és majd a gyerek, de nem mindenkinek adatik meg ez a sorrend. Mindenesetre igen nagy döntés és életre szóló felelősség, próbáljátok meg minden oldalról átbeszélni, amennyire lehet - legalább addig is ismerkedtek még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!