Ha akár egyedül is megbirkózol vele, és most tudod, hogy akkor se lesz semmi problémád, akkor vállalj csak. Mert bár most szerelmes vagy, de ezt a lehetőséget is bele kell kalkulálnod.
2012. szept. 24. 10:26
32/47 anonim válasza:
Gratulálok a lepontozóknak. :) Több nem is telik tőletek, ez a nagy baj. :)
2012. szept. 24. 10:28
33/47 anonim válasza:
Ki volt bicskanyitogató stílusú?
Végigolvastam a válaszokat és csak véleményeket, meg tapasztalatokat látok, undorító gonosz beszólást nem.
De gondolom, akinek fáj valami, és esetleg érintett a témában, az jobban a szívére veszi.
De ha szerinted normális dolog gyorsan, alig 1 hónap után babát vállalni, akkor kifejtheted, hogy pontosan miért látod így. Természetesen erre is kíváncsi vagyok.
2012. szept. 24. 10:28
34/47 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy 1 hónap után kell gyereket vállalni és képzeld, nem vagyok érintett benne. Engem az zavar, hogy ezen az oldalon csak az ítélkezés, meg bunkó stílus nyomatása a sikk. Ennyi.
2012. szept. 24. 10:31
35/47 anonim válasza:
Mert az szerinted nem ítélkezés, hogy idejössz és mindenkit lefikázol, mert szerinted itt csak erre képes mindenki?
Tudod ez alapján nem vagy különb senkinél.
Én mindenkinek kíváncsi vagyok a véleményére, azt viszont ki nem állhatom, ha idejön valaki, véleményt nem ír a témáról, csak beszól másoknak, magát fényezve.
2012. szept. 24. 10:34
36/47 anonim válasza:
Én nem mernék hamar babát vállalni, nekem sokkal több mindent mérlegelni kell a gyermekvállaláshoz.
S biztos van olyan is, hogy gyorsan jön a baba, és mégis jó lesz utána minden. De szerintem erre kisebb az esély, legalábbis az ismerősi körömet illetően ezt látom.
A vélemények meg lehetnek eltérőek. Én sem láttam senkit károgni itt, azt viszont én sem bírom, ha valaki elküld mindenkit a fenébe, idejön okoskodni, de a témához még egy értelmes mondatot nem fűzött hozzá, és arra hivatkozik, hogy itt mindenki ítélkezik, miközben ő teszi ezt leginkább okkal-ok nélkül mindenki felett.
2012. szept. 24. 10:39
37/47 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél azért fontos, hogy az anyuka hány éves, milyen kockázatokkal járna egy abortusz stb... Egy hónap ismeretség nagyon kevés... Szándékosan egy hónap után gyermeket vállalni tényleg nagy ostobaságnak tűnik. De vannak olyan párok az ismerőseim között, akik nagyon gyorsan családot alapítottak, és 10 éve együtt vannak boldogságban. A férjemmel 6 évet éltem együtt mielőtt kismama lettem, ő nagyon akarta, végül a 10 hónapos kisfiammal egyedül maradtunk. Szóval nem biztosíték semmire ki mennyit volt együtt a párjával babavárás előtt. Én úgy érzem mindegy hány hónapja vagy éve lennék együtt a párommal, mindig félnék egy újabb terhességtől. Egy nő akkor merjen belevágni, ha férfi nélkül is képes felnevelni a gyermekét. A terhek és a felelősség sajnos a nőké. A pasik egyszer csak foghatják magukat és tovább állnak. Nem szeretnék megbántani ezzel senkit, de sajnos ez a tapasztalatom. Tisztelet a kivételeknek, mert azért az is van.
2012. szept. 24. 11:04
38/47 anonim válasza:
a második oldal első hozzászólója vagyok, köszi a lepontozást egyébként. A másik dolog hogy tisztázzuk már, kedves kérdező ha még olvasod, írd már meg hogy MÁR MEGLÉVŐ embrióról beszélgetünk (tehát hogy 1 hó ismerettség után terhes lettél) vagy pedig ELŐRE tervezve vállalni? Mert a kérdésből ez nem derül ki...
Ha már ott a baba akkor ha egyéni körülményeim lehetővé tennék (értsd van hol laknom és nem fogok éhenhalni a gyerekkel együtt akkor IGEN megtartanám, az 1 hós ismerettség pedig elsülhet jól is rosszul is 50-50%).
2012. szept. 24. 11:45
39/47 anonim válasza:
Én a férjemmel anno kb. egy hónap után összeköltöztünk, akkor is nagyon furán néztek ránk. Azóta is boldogok vagyunk, babát nevelünk. mi akkor tudtuk h számunkra a másik az igazi. De azért egy baba más, szétköltözni szét lehet, de a baba "megmarad". Azért ezzel várjatok - ha még lehet :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!