Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek egy hónap ismertsé...

Szerintetek egy hónap ismertség után "ostobaság" gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 08:05
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Szerintem még fél év is nagyon kevés, nemhogy egy hónap.
2012. szept. 24. 08:26
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen az. Alap esetben biztos, hogy nem mennék bele ilyenbe.

De ha már megfogant, és nem akarod elvetetni, azt is megértem. De egy párkapcsolatra nem biztos, hogy hosszútávon jó hatással lesz. Általában csak reméli az ember, hogy jó lesz, de a párok többsége így nem is marad együtt sajnos. Igen, van kivétel. Csak kevés.

2012. szept. 24. 08:31
 13/47 anonim ***** válasza:
80%

Ismerősöméknél 3 hónap után fogant a baba. Megtartották, most volt 2 éves. Még együtt vannak, minden szép és jó.

De azért nagy bátorság volt részükről, természetesen sokan bírálták is őket. Aztán az idő őket igazolta.

2012. szept. 24. 08:34
 14/47 anonim ***** válasza:
74%

2 héttel megismerkedésünk után megkérték a kezemet.

1 hónap múlva jött a baba.

4 hónapos terhesen volt a lagzink.

7 éve vagyunk együtt, és van 4 gyerekünk.

Vannak kivételek!!!

2012. szept. 24. 08:41
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felelőtlen döntés, érnie kell egy párkapcsolatnak, hiszen a gyerekvállalás amúgy is sokszor vízválasztó.

De ha véletlenül csúszott be a gyerek és megoldható, persze csak ezért ne vetesse el.

Esetleg még azt tudom elképzelni - bár nem túl gyakori - , hogy pont e célból jöttek össze az érdekelt felek: akkor kívánom, hogy jó döntésnek bizonyuljon és sok boldogságot :)

2012. szept. 24. 08:44
 16/47 anonim ***** válasza:
71%
Én meg azt mondom a sok okostojinak, akik szerint ez működik, h "lakva ismerszik meg"...így igen, ostobaság. Még 1 év után is felelőtlenség. 1 hónap....Egy fellángoló szerelem tüze, ami majd elhalványul pár hónap múlva, és jön majd a búfelhő. Nem vagyok pesszimista, csak ez van.
2012. szept. 24. 08:47
 17/47 anonim ***** válasza:
76%
Hát hogy lutri az biztos, de van akinek bejön. Volt osztálytársam 33 éves volt, amikor már nagyon akart gyereket, összejött egy sráccal és 1 hónap után teherbe esett. Azóta másfél éves a kisfiú, nagyon jól megvannak, tervezik a következő babát. Nekik sikerült, de azért szerintem ez a ritkábbik eset.
2012. szept. 24. 08:49
 18/47 anonim ***** válasza:
34%
Á, nem.
2012. szept. 24. 08:52
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy kinek jön ez be, az nem 1-2 év után derül ki.

Van, akinek tényleg bejön, de sajnos a baráti körömben ketten is voltak, akik tök hamar vállaltak gyereket, és aztán nem alakult jól a dolog. Egyikük 3,5 év után (2 gyerekkel), másikuk 2 év után szétmentek. S ami rossz, hogy apukáknak egyik esetben sincs felelősségérzetük, úgy leléptek, hogy nem is látogatják a gyerekeket. Mert nem is a szétválás a gond, hanem hogy ennyire felelőtlenek sokan a kicsi gyerekkel szemben is.

2012. szept. 24. 08:55
 20/47 anonim ***** válasza:
57%

Tesóm 3 hónap "ismeretség" után esett teherbe. Össze is házasodtak, azóta van még egy gyerekük, nemrég született. A férje már a háta mögött beszéli hogy mennyire bánja a dolgot, még csak most kezdi igazán megismerni a tesómat, már nem szereti stb stb. A tesóm erről nem tud, kb 2 éve ismerik egymást és a férj már szabadulna...és igen igaz hogy csak lakva ismerik ki egymást az emberek, itt a példa, a sógorom most hogy össze költözött a tesómmal kezdi megismerni és rájött hogy milyen hülye a nővérem és nem szereti...

De ha direkt vállaljátok be az ugyan olyan felelőtlenség szerintem, előbb költözzetek össze, ismerjétek meg egymást aztán jöhet a gye

2012. szept. 24. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!