Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiváltható a tápszer tejpéppel?

Kiváltható a tápszer tejpéppel?

Figyelt kérdés

A babaám mindig is utálta a tápit, és azért is kellett korán elkezdeni a hozzátáplálást, mert iszonyú harcok mentek minden tápievésnél. 6 féle/márkájú-ízű /tápszert próbltunk, de kiüti a kezemből az üveget, sír,.

A szilárdakat probléma nélkül, élvezettel eszi. Mióta szilárdakat kap, egyáltalán nem eszi a tápot, de a tejpépeket imádja.

Kiválthatom a napi 2 tejpéppel a tápszert? (ja, 5 hós.)

vagy mit csináljak ? hogy dugjak le a torkán tpit? szoktam főzelékbe, gyümibe tenni 1-1 kanállal, de az közel sincs a napi 500 ml-hez képest...

2009. aug. 1. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! Ez csak egy ötlet: próbáld ki a Mildibé 3-asát, ami banános ízesítésű. Az én kisfiam imádja nagyon. Mondjuk a 3-as 9 hónapos kortól van, de a Ti esetekben azért ha ezt elfogadná, akkor legalább enne tápszert. Még mindig jobb lenne, mintha egyáltalán nem eszik. Tényleg kell a babának 1 éves koráig napi 400-600 ml-ig tápszert enni, a benne lévő vitaminok miatt.
2009. aug. 2. 10:13
 12/14 anonim ***** válasza:
A Hipp1 tápszer is finom, édes, már a 2-es is adható 5 hós kortól. mi még nem próbáltuk. Viszont én a tej alapú tejpéphez nem tennék +tápszert... viszont veszem a nem tej alapú pépet és azt tápszerrel keverem meg, sűrűre, mert csak így eszi 5 hós babám, cumisüvegből nem próbáltam, de kanállal hígan nem kéri.
2009. aug. 2. 11:25
 13/14 A kérdező kommentje:

már próbáltam banános, vaníliás tápikat is. tejpépként imádja, tápiként nem issza.

ma asszem haladtunk valamennyit. csináltam 100 tápit és pohárból a felét megitta, a másik felét meg besűrítettem kanalazhatóra rizspehellyel (Holle) és kanalazva megette.

2009. aug. 3. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem tápszer nélkül nőtt fel. 5 hós korától nem fogadta el, helyette Sinlacot evett.Sovány igaz, de nem beteges.Szóval ha sehogy sem tudod beletuszkolni, az se lesz a világvége....
2012. jan. 22. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!