Ti hogy oldjátok meg a fürdést amikor nem alszik a babátok?
15-ös vagyok. Bocs, azoktól akiknek 5 naponta egyszer látogat haza a férjük(?)... Én normál esetekre gondoltam, amikor az apuka este otthon van, és munkaidőben dolgozik.
Én is kétszer zuhanyozok naponta, reggel mielőtt a férjem elmegy, és este, amikor már otthon van.
én hordozóban viszem magammal a fürdőbe, vagy babakocsiba teszem és azt a fürdő ajtajába állítom (nem fér be a fürdőszoba ajtón a babakocsi). Így lát engem, beszélek hozzá és azt hallja is.
Amúgy sokszor este fürdök, ha ő már alszik.
Ajjajjajj:) 6 és fél hós a kicsike. Persze, én is igyekszem alvás alatt fürdeni, de hát nem mindig alszik el amikor én fürdeni akarok:) Apuka ugye dolgozik, szóval kilőve. Ha itthon van akkor persze vigyáz rá, de azért inkább dolgozzon csak:)Tegnap már hordozóstól fürcsiztem, bevált, nagyokat vigyorgott közben. Később gondolom tényleg nem fog beleférni, akkor meg ha akar bejön velem a fürdőbe, max. adok rá esőkabátot, mert ebben a r.hadt albérletben nem lehet zuhanyfüggönyt feltenni:)
Egyébként köszi mindenki véleményét, állásponttól függetlenül hasznos mindenkié! Különbözőek vagyunk, mindenki másképp oldja meg, pont ezért jó ez az oldal, hogy legalább megismerjük a másik logikáját is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!