Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy oldjátok meg a fürdést...

Kiki01 kérdése:

Ti hogy oldjátok meg a fürdést amikor nem alszik a babátok?

Figyelt kérdés
Szegénykém ma egy kicsit kiakadt, mert egyedül hagytam ameddig zuhanyoztam. Annyira sírt én meg annyira sajnáltam hogy majdnem én is sírtam:) Arra gondoltam hogy legközelebb hordozóba odaviszem közel a fürdőszoba ajtóhoz. Vannak még más ötleteitek?
2012. szept. 19. 16:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
12%

:-)

Valaki megírta a tutit. Füröj este.

Kiváncsi vagyok, hogy akik ma hordozóban hordozgatják a fürdőbe a gyereket, azok, hogy fogják megoldani 10 hónap múlva:)

2012. szept. 19. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:

9 hónapos a fiam!

Bár még a hordozóba is bele tudom erőltetni, de ha végképp nem megy,akkor beviszem a játszószőnyegét a fürdőbe, szoba ajtó becsuk, és oda mászik,ahova akar. Kb. 5 perc egy tus!

Azért akinek főzni kell mondjuk minden nap egy baba mellett ,az is megoldja valahogy!

2012. szept. 19. 19:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Kedves 11es. Én is vittem hordozóba 2-3 hónapig. Most 6 hós már le foglalja magát arra a pár percre. Nem tudtam megoldani mikor alszik, mert egyből fel kelt. De már megoldódott. Hidd el nem fogja kamasz koráig magával vinni!!! :D
2012. szept. 19. 20:21
 14/23 anonim ***** válasza:
11 hónapos és bejön velem a fürdőbe, ha este nem fürödtem meg. Áll a kád mellett, míg gyorsan lezuhanyzok.
2012. szept. 19. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes, hogy senki nem írta, pedig olyan kézenfekvő: hol az apuka? Miért nem vigyázhat rá ő, amíg fürdesz? Bocs kérdező, ez nem pont neked szól, de annyira kiakadok, amikor írjátok itt, hogy pl terhesen emelgetitek be a kádba a gyereket, meg ilyesmi... az miért nem fordul meg senki fejében, hogy a gyerek apjának nem csak annyi lenne a dolga a gyerekkel kapcsolatban, hogy megcsinálta?!

Az egyedülálló anyukákra természetesen ez nem vonatkozik. De ahol együtt él anyuka és apuka, ott miért nem várjátok már el a férjeitektől, hogy néha megmozduljon és csináljon valamit?

2012. szept. 20. 02:23
 16/23 anonim ***** válasza:

Na mondjuk nálam kapásból kiesik apuka, legalább egy tusolásnál, mert napi kétszer tusolok.

Reggel a férjem korán megy, szóval már rég nincs otthon!

De azért egy tustól nem szoktam kétségbeesni, azt még valahogy megoldom!

2012. szept. 20. 04:42
 17/23 anonim ***** válasza:
A gyerek apja dolgozik napközben.nyilvánvalóan ha otthon van akkor nincs gond..
2012. szept. 20. 05:56
 18/23 anonim ***** válasza:
15-ös. Az miért nem fordul meg a fejedben, hogy apuka dolgozik? Vagy fürödjek 5 naponta?
2012. szept. 20. 09:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Apuka nálunk 24-48ban dolgozik, szabadidejében meg másodállás. Egyedül kell megoldanom a dolgokat.

Amíg kicsi volt, akkor zuhanyoztam amikor aludt. Aztán hordozóban vittem be a fürdőbe. Később a fürdőbe vittem pár játékot és eljátszott addig amíg végeztem. Most már "nagylány", megy mindenfelé, de még mindig bejön velem, ha fürdök. Az ajtót becsukom, ő meg addig pakolászik, játszik a mosógéppel meg ilyenek :) Soha nem volt gon a fürdéssel. Ja és ilyenkor mindig tudja, ha végeztem, ő jön :)

2012. szept. 20. 10:29
 20/23 anonim ***** válasza:
48%

Én soha nem vittem magammal fürdeni. Egyébként sem voltam annak a híve hogy ha sír akkor egyből föl kell venni.

Mindig megetettem, tisztába tettem és mentem zuhanyozni. Ami max 5perc. Ha sírt is abba az 5 percbe nem lett tőle semmi baja.

2012. szept. 20. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!