Ti hogy oldjátok meg a fürdést amikor nem alszik a babátok?
:-)
Valaki megírta a tutit. Füröj este.
Kiváncsi vagyok, hogy akik ma hordozóban hordozgatják a fürdőbe a gyereket, azok, hogy fogják megoldani 10 hónap múlva:)
9 hónapos a fiam!
Bár még a hordozóba is bele tudom erőltetni, de ha végképp nem megy,akkor beviszem a játszószőnyegét a fürdőbe, szoba ajtó becsuk, és oda mászik,ahova akar. Kb. 5 perc egy tus!
Azért akinek főzni kell mondjuk minden nap egy baba mellett ,az is megoldja valahogy!
Érdekes, hogy senki nem írta, pedig olyan kézenfekvő: hol az apuka? Miért nem vigyázhat rá ő, amíg fürdesz? Bocs kérdező, ez nem pont neked szól, de annyira kiakadok, amikor írjátok itt, hogy pl terhesen emelgetitek be a kádba a gyereket, meg ilyesmi... az miért nem fordul meg senki fejében, hogy a gyerek apjának nem csak annyi lenne a dolga a gyerekkel kapcsolatban, hogy megcsinálta?!
Az egyedülálló anyukákra természetesen ez nem vonatkozik. De ahol együtt él anyuka és apuka, ott miért nem várjátok már el a férjeitektől, hogy néha megmozduljon és csináljon valamit?
Na mondjuk nálam kapásból kiesik apuka, legalább egy tusolásnál, mert napi kétszer tusolok.
Reggel a férjem korán megy, szóval már rég nincs otthon!
De azért egy tustól nem szoktam kétségbeesni, azt még valahogy megoldom!
Apuka nálunk 24-48ban dolgozik, szabadidejében meg másodállás. Egyedül kell megoldanom a dolgokat.
Amíg kicsi volt, akkor zuhanyoztam amikor aludt. Aztán hordozóban vittem be a fürdőbe. Később a fürdőbe vittem pár játékot és eljátszott addig amíg végeztem. Most már "nagylány", megy mindenfelé, de még mindig bejön velem, ha fürdök. Az ajtót becsukom, ő meg addig pakolászik, játszik a mosógéppel meg ilyenek :) Soha nem volt gon a fürdéssel. Ja és ilyenkor mindig tudja, ha végeztem, ő jön :)
Én soha nem vittem magammal fürdeni. Egyébként sem voltam annak a híve hogy ha sír akkor egyből föl kell venni.
Mindig megetettem, tisztába tettem és mentem zuhanyozni. Ami max 5perc. Ha sírt is abba az 5 percbe nem lett tőle semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!