Létezik olyasmi, amit télen a hordozott (kendő/kenguru/mei tai stb) babára rá lehet húzni kívülről, hogy ne fázzon?
Én úgy tudom, az anyukának van speckó kabát
keress rá gugliban.
Ha kicsi a baba, akkor hordozós kabátot javaslok, ha nagyobbacska és tőled külön is mozog, akkor hordozó takarót, amihez nem kell Neked is öltözni ha lekéreckedik:).
A kabátot egy ügyes varrónő meg tudja varrni Neked, hordozótakarót is akár, de ezt sztem egyszerűbb gyártótól beszerezni(pl. Liliputi, Gremese...)
Naturbaba hordozóskabát [link]
Bármilyen hordozóhoz használhatod, abszolút egyedi igények szerint lehet megvarratni. Ha akarod, lehet elöl, csípőn és háton is hordozni benne. Nem kell öltöztetni a babát, csak egy vastag zoknit, sálat, sapit ráadsz, és mehettek is.
Ha kiveszed a hordozós betétet belőle, akkor sima esőkabátként, polár kabátként, vagy télikabátként használhatod.
Ilyet rendeltem tavaly ősszel, és 100%-ig megérte az árát! Csak ajánlani tudom!!!
Szia! ezt is ajánlom:) a minap találtam rá:):
köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek!
kedves utolsó! köszönöm, ő lesz a nyerő! a babakasszás kártyával még 7% kedvezményt is adnak :) sose gondoltam, hogy valaha használni fogom azt a kártyát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!