Kipróbáltad-e már az orrszívó-porszivót magadon?
A 4 hónapos lányomnak pár napja szívni kell vele az orrát, mert náthás lett. Minden egyes alkalommal szinte őrjöngve tiltakozott. Már egyedül neki se álltam, mert nem tudtam lefogni. Ketten kellettünk hozzá a férjemmel. Utána pedig vagy 5-10 percig vigasztalhattam a kislányt, mert úgy kikészült.
Emiatt kíváncsi lettem, hogy mit élhet át. Úgyhogy ma kipróbáltuk. Borzalmas érzés, én is ugyanúgy küzdöttem ellene, mint a lányom. Az orrszívó szívása miatt nem lehet levegőt kapni, és mindkét orrlyukon lehet érezni a szívást, annak ellenére, hogy csak az egyiket szívják. Ráadásul, ha a kapálózás miatt kicsit megütődik az orrlyuk fala, az nagyon tud fájni.
Te kipróbálnád magadon az orrszívót, hogy jobban megérthesd a gyerekedet?
nemár...Németországban azért nem hallottak róla, mert magyar találmány, de hányszor írták már meg ezt!!?? :):S
Különben pedig pontosan azért jó, mert leszív minden váladékot, fentről is. Anyósom idejében csak a kézi volt, férjemet meg a testvérét sokszor kellett vinni orvoshoz, a testvérének fel is szúrták a fülét....Amikor meglátta ezt , először megijedt, aztán látta használat közben, h milyen jól húzza le a sárga váladékot is, akkor mondta, h ha az ő idejükben lett volna ilyen.....!
Nekem kiskoromban sokszor porszívózták vele az orromat és borzalmas volt.
Szerintem nem lehet megszokni. 19/f
Nem, nem őrültem meg :) Az orrspray is borzalmas.
A nagyobbik gyerekem is őrjöngős volt, na, neki kb. 3 éves korában beszüntettük a dolgot, azóta több-kevesebb sikerrel fújja az orrát a zsebkendőbe.
A kicsi viszont nagyon partner, ő már fekszik, ha meglátja az orrszívót. Ha sír, abbahagyom, de ez ritkán van. Neki elég kemény náthái szoktak lenni rengeteg takony jön ki az orrából a zöldessárga típusból, szerintem arcüreggyulladás lenne, ha nem szívnám, mindig kevert orrcseppet írnak neki, nem jó a sima Nasivin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!