Meddig használtátok az orrszívó porszívót?
Ez betegségről betegségre változik, egyszer eltűrik, máskor tiltakoznak. Az orrfújás sajnos sokkal kevésbé hatékony egészen sokáig. A 4 éves gyerekem is kéri, hogy szívjam le, ha tele van neki, mert tudja, hogy akkor kitisztul.
Tetszik-nem teszik, le kell szívni.
Egyébként én kb. két éves kortól próbálkozom orrfújással, de leginkább csak a törölgetés megy olyankor.
3 éves elmúlt, és használjuk, előveszi, bedugja a porszívóba, és elindítja a porszívót.
Nyilván fújni is szokta, oviban, utcán stb, de én jobban szeretem még mindig a porszívós változatot.
Az orvosok általában azt mondják, hogy 3 éves kor alatti gyerek még ha meg is tanulja az orrát fújni, nem képes ezt olyan alaposan tenni, hogy elmaradhatna az orrszívás.
Nálunk is úgy van, ahogy már előttem leírták. Hagyom,hogy mindenben segítsen: behozza a csövet, előveszi a porszívót,én bedugom a konnektorba, ő bekapcsolja, bedugja a csövet a porszívóba,és már fekszik is le elém a szőnyegre. Nekünk bevált, hogy énekelek neki közben.
2,5 éves, és kb. már egy éve nincs ilyenkor hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!