Miért nem szeretik a kismamák az orrszívó porszívot használni általában?
Én szeretem használni.
Bekapcsolod, ráteszed a porszívóra, és a gyerek orrába teszed.
Nem fájdalmas, üvölteni fog, ne aggódj, de a macera miatt.
az én két és fél évesem, már magának csinálja.
Talan azert mert a babak altalaban sirnak, es ellenkeznek, igy sokszor eleg nehez megcsinalni.
Amugy egyaltalan nem veszelyes. Le kell fogni a babat, es csinalni. Sajnos ilyenkor nincs helye az erzelmeknek, hogy sajnalod a picit. Neki lesz jobb, ha leszivod a sok trutymot.
Miért, nem szeretik?
Én nagyon hasznos dolognak tartom, mindkét fiamnál gyakran használom, abszolút nem veszélyes és a használata is egyszerű.
Én szeretem használni, sokkal egyszerübb és gyorsabb, mint bármilyen kézi "szerszám". A lányom is birja, mikor beteg, ő hozza, mert a kutyusnak is kiszivjuk az orrát, meg a babának is. most 2 éves.
Egyszerű használni, csak rácsatlakoztatod a porszivo csövére és én például minimumra huzom a porszivo szivoerejét. Eleinte én is féltem, magamon probáltam ki. féltem, hogy "kiszivja az agyát" :) De nagyon jó találmány.
És sokszor olvasom, hogy nem szabad sokszor, mert csak jobban fog termelődni a takony. Hát, én ezzel nem értek egyet. Igy legalább szelel az orra, előtte persze orrcseppet is használok, hogy feloldja. és csak ugy jön a takony....
Ne félj használni!
Én nem hallottam, hogy nem szeretik. Bár belegondolva nyilván arról van szó, hogy a babák többsége közben sír, és rossz az anyának az érzés,hogy ő "kínozza" a gyereket, de logikusan végiggondolva tulajdonképpen segít neki.
Nem veszélyes, csak nem mindig könnyű, meg kell találni a megfelelő pozíciót. Ha még pici a baba, akkor általában könnyű.
Nekem az jött be leginkább, hogy hanyatt fektetem a babát, fölé térdelek, és a combjaimmal lefogom a karjait (persze nem ülök rá!), így két szabad kezem van szívni, Az egyikkel a fejét tartom, a másikkal az orrszívót. Így gyorsan és hatékonyan végzünk.
Másfél évesem épp tegnap este kérte lefekvés előtt, hogy szívjam le neki. Nagyon meglepődtem, de ez is mutatja, hogy egy idő után rájönnek, hogy mire is való... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!