A 10 hónapos kis fiamnak éjszaka 2-3 órára eldugul az orra. Hogyan előzhetném ezt meg?
Figyelt kérdés
Szerintem azért van ez, mert bejöttek a hűvösebb idők. Ha kevés ruhát adok rá akkor fázik, hiába takarom be, mert mindig lerúgja magáról. Ha több ruhát adok rá akkor nem takarhatom be teljesen, mert leizzad. Tudtok tanácsot adni, h ilyen esetben mit lehet tenni? De ez csak éjfél körül van, se előtte se utána nincs ilyen jellegű problémánk.2012. szept. 15. 20:16
11/11 anonim válasza:
az én kisfiam néha horkolni szokott, de már tudom, hogy akkor fázik. Ő hálózsákban alszik és csak azóta horkol, amióta bejöttek ezek a hidegek. Én is próbálgatom az éjszakai öltözékét, mert hol horkol (=fázik), hol meg szakad róla a víz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!