Lehet fogzás? Napközben nincs baj, de éjszaka sokszor kel az eddig éjjelt végig alvó babám.
Figyelt kérdés
Van vmi ötletetek? A Dentinox nem jött be. Ha felkelt ti megszoptattátok?2012. szept. 13. 17:39
1/5 anonim válasza:
Lehet fogzástól, de lehet, csak éhes.
2/5 anonim válasza:
vagy mozgasfejlodes, nalunk brutal volt amikor megtanult felallni, 2 honapon keresztul szinte orankent kelt
3/5 anonim válasza:
Mi is erre gondoltunk, aztán kiderült, hogy csak fázik. A takarót mindig lerúgja magáról (most, hogy már jobban tud mozogni, főleg). Amióta melegebben öltöztetjük éjszakára, ismét nyugodtan végigalussza.
Próbáljátok ki, hogy melegebben öltöztetitek, hátha csak ennyi van vele is.
4/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. 7 hós lesz a lányom és kb 2 hete nagyon sokszor megébred (5-8 alkalom/éjjel). Ő is anyatejes és én megszoptatom, mert akkor előbb visszakerülök az ágyba. A gyerekorvosunk azt mondta nyugodtan tegyem mellre, ha már kibújtak az aktuális fogak nem fogja igényelni (ha mégis majd leszoktatom valahogy). Nekem nagyon kimerítő... Amúgy lehet hogy a mozgásfejlődés is közrejátszik mert ő is nemrég állt fel és állandóan "gyakorol". Napközben is mindenhol csak fel akar állni. Lehet hogy félálomban is feláll és amiatt van ez a cirkusz, nem tudom, de tény hogy mire beérek hozzá éjjel már áll a kiságyban.
5/5 A kérdező kommentje:
Éjjel betakartam vastagabb takaróval, és kapott egy VIburcol homeopátiás kúpot. Nem tudom melyik segített, de ismét végigaludta az éjszakát :))))))))))
2012. szept. 14. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!