Van valaki aki éjszaka is babakocsiban altatta a babáját az első időkben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 08:02
1/6 anonim válasza:
elsö idökben mellkasomon majd jötta fogzás és kb egy hónapig babakocsizás éjjel nappal igen volt rá példa hosszu volt de tuléltük ma már 2 éves uton a teso na majd kezdjük elöröl
2/6 anonim válasza:
Én babakocsiban altattam, de igazából csak azért mert még nem volt kiságy.Koraszülött volt így amikor megszületett még egy ruhácskája sem volt. :(
2 hétig tartott csak a babakocsizás, addigra lett kiságy, de semmi kép nem akartam hogy velünk egy ágyban aludjon.
3/6 anonim válasza:
Nekem 10 hónapos volt,a mikor kibújtak az fogacskái, na akkor volt egy időszak,h napközben, este babakocsiztunk, mert akárhogy is altattam, nem akart máshogy elaludni. Hogy a kérdésre érdemben válaszoljak: Jobb ha a kiságyában "tanul" meg elaludni. Neked is.
4/6 anonim válasza:
Nálunk 4hónapos koráig volt az ágya is a babakocsi a kicsinek. Sajnos nem lett kész a házunk a szülésig, anyósoméknál meg nem fért volna el semmije a kicsinek, aligfélszobában voltunk 3an a férjemmel.
A gyerekruhácskák pl a khzi bőröndömben voltak eltéve szépen, az az ágyunk alatt, mert máshogy nem fért el.
5/6 anonim válasza:
Szia! Igen első babánkat ott altattam este 10-ig,11-ig tologattam,majd mikor már elaludt ragtam át az ágyába. Borzasztó volt. Második babánál már nem követtem el ezt a hibát, bár volt, hogy nagy volt a kísértés, de nem hagytammagam.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!