19 hetes kismama vagyok. Az éjszaka begörcsölt a combom nagyon, mivel előzhetném meg a fájdalmas görcsöket?
köszi
Rettentően fájt, a férjemet ébresztettem fel, hogy segítsen és maszírozzon, mert már folyt a könnyem a fájdalomtól.
Még ma is fáj, ha járok, vagy megmozdítom a lábam.
Magasabb mennyiségü magnézium.
èn ebben az idöben egyet vettem be este de nem segített, mindig görcsölt a lábam, közben elkezdett nyílni a méhszáj így megemelték a magnézium adagomat azóta egyáltalán nem görcsöl a lábam.
Magnéziumot nem lehet túladagolni.
Én is a mgnéziumot nyomattam, hisz mindenki azt hiszi az kell rá. Aztán a dokim rámszólt, h fejezzem be a magnéziumot, az csak a végén kell a görcsöknél/jóslóknál és keményedésnél. Lábikragörcsre max. 1000 mg KALCIUM/nap.
Azóta nincs is panaszom. Előtte ordítani tudtam volna olyanokat görcsöl éjjel, de a nagyobbik is velünk alszik így csendben szenvedtem ... :(((
köszönöm
Szerintem egyik nap magénziumot, másik nap pedig kalciumot veszek majd be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!