A 10 hónapos kis fiamnak éjszaka 2-3 órára eldugul az orra. Hogyan előzhetném ezt meg?
Mindenképpen szerezz be hálózsákot neki. Nagy választék van pl. a Brendon áruházakban, a honlapjukon is fent van. Éjszakai etetés miatt fel szokott még ébredni? Érdekes, hogy eldugul, aztán kidugul az orra.
Este lefektetés előtt orrszívó-porszívóval kiszívod az orrából a váladékot? Utána fújj Nasivin Sanftot is az orrába, akkor kevesebb lesz a váladék, és remélhetőleg nem dugul el.
Milyen a levegő a szobában (párás/száraz)?
Nagyon sokszor fel kel még cicizni, napközben főleg lefekvés előtt próbálok neki laktatóbbat adni, de már szerintem megszokásból is kel fel cicizni éjszaka, kb. 5-6szor :/ Kicsit ki vagyok ez miatt is, mert már 10 hónapja, h nem aludtam végig egy éjszakát, sőt a legtöbb amit egy huzamra tudtam aludni az 3 óra hossza volt...
Nem szívom neki, mert ilyenkor nincs mit. A hálózsákot majd kipróbálom, hátha bejön neki :)
Kertes házban lakunk és végül is nem messzi van egy kis folyó se, szóval nem tudom, h mennyire lehet száraz a levegő, de inkább kipróbálom ezt a tálas megoldást :)
Köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!