Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hós a kisfiam és...

3 és fél hós a kisfiam és azon veszem észre magam, hogy nem tudok (eleget) eljátszani vele. Ti hogyan, mivel szórakoztatjátok?

Figyelt kérdés
Elég sokat van ébren, és nem tudom mit lehetne egy ekkora babával csinálni. Szoktunk játszani a játszószőnyegen, élvezi, hogy a hátáról a hasára tud fordulni, sétálunk, de valahogy nem tudom kitölteni "értelmesen" az ébrenlét idejét. Így unatkozik én meg türelmetlenebbé válok. Segítsetek valami ötletekkel!
2009. júl. 30. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát néha én is kifogyok az ötletkből. De pl. szoktunk úgy játszani hogy a pelust óvatosan végighúzom az arcán, azt szereti ahogy simogatja. Akkor a kezeivel gyakoroljuk hogy "kinyit, becsuk", ezt már nagyon tudja. De van hogy csak magam mellé fektetem és csak gügyögök hozzá, ő meg vissza, azt imádja. Zenélő kabalám van egy pár, mindig bekapcsolok neki egyet, táncoltatom neki.
2009. júl. 30. 15:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kaptam egy nagyobb játszó szőnyeget azon játszunk. Kerestem neki sok különböző tapintású, színű anyagot és azt szoktuk tapizni bekapni. Mindig feltűnik neki ha időről időre van egy új felfedezni való dolog.

Kukucsost játszunk és mondókákat mondok neki. Egyik nap észre vettem hogy imád zenét hallgatni a fiam, most már táncolunk.

Ebben a melegben szoktunk fürdeni a kis medencében nagyon szereti!

Elkezdtem az ölembe fogni és már nézegetünk könyveket is.

2009. júl. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!