Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek rakhatom már az ö...

Andika7 kérdése:

Szerintetek rakhatom már az ö kis ágyába?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos a kislányom , velünk alszik mert a születésenél a szívénél problémát találtak de már minden okés vele, csak akkor nyugszok meg ha hallom hogy szuszog mellettem . Ti hogy csináltátok hogy tudtátok elengedni. ??
2012. szept. 12. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En ertem mire gondolsz, nekem is van neha lelkiismeretfurdalasom, ha egy nap kicsivel több hazimunkat vegzek akkor az jar a fejemben hogy ma keveset foglalkoztam vele, persze hamar elhessegetem a gondolatot, de akkor is tud rosszul esni.

Mi kisagyban altatjuk kezdetek ota, de egy szobaban vagyunk.

Szerintem jot teszel vele ha most szoktatod at, kesobb sokkal nehezebb lenne :)

2012. szept. 12. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Akár én is kiírhattam volna a kérdést! Az én kislányom is 5 hónapos, kis szívproblémával született, semmi extra, csak kamrai és pitvari sövényhiánya volt, de már minden oké vele. Mi nem terveztünk légzésfigyelőt venni, amikor ez kiderült, megkérdeztem a kardiológust, szükséges-e, azt mondta, nem. (Elnézést a légzésfigyelő-pártiaktól, tényleg így történt).

Szóval velünk aludt. Nem a szíve miatt, hanem mert eleve így terveztük. Már hetek óta tervezgettük, hogy most már tényleg összeköltöztetjük a nagytesóval, de soha nem volt rá szívünk, aztán nagyjából egy hete megléptük. Azt hittem, bele fog szakadni a szívem, de nem. Végre tudok olvasni lefekvés előtt, orrot is tudok fújni a hálóban, és mindenki jobban alszik. Igaz, az éjszaka közepén mindig felébred, akkor áthozom magunkhoz, így együtt ébredünk. Nekünk ez így tökéletes.

Szóval szerintem nyugodtan engedd el, nem az olyan szörnyű, mint képzeled. :)

2012. szept. 12. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Fura, hogy egy beteg gyereket magatok közé mertél venni, nagyon nem jó dolog és veszélyes is.
2012. szept. 12. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A gyerek nem "beteg", kis szívproblémája volt, ami megoldódott, nagyon gyakori az ilyesmi. Nekünk a kardiológus külön javasolta, hogy ha megoldható, aludjunk együtt, ő meg aztán csak ért hozzá.
2012. szept. 12. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Jó akkor szívprobléma, mindegy hogy hívjuk. Így nagyobb a csecsemőhalál esélye. Normál esetben sem raknám magunk közé, pláne nem ilyenkor. Hanem szépen a saját ágyába ahol a helye van, légzésfigyelővel.
2012. szept. 12. 23:14
 16/17 anonim ***** válasza:
ne értem! eleve ha szivbeteg volt akkor szigorua kiságy és légzésfigyelö ugy mint nálunk tedd kiságyba és légzésfigyelöre
2012. szept. 13. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is baj van a szívével, na, meg sajnos nem csak azzal, de eszem ágában sem volt az, hogy együtt aludjunk. A legelső naptól kezdve a saját kiságyában a saját szobájában alszik, én meg így vagyok nyugodt, így tudok nyugodtan aludni.
2012. szept. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!