Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek rakhatom már az ö...

Andika7 kérdése:

Szerintetek rakhatom már az ö kis ágyába?

Figyelt kérdés
5 és fél hónapos a kislányom , velünk alszik mert a születésenél a szívénél problémát találtak de már minden okés vele, csak akkor nyugszok meg ha hallom hogy szuszog mellettem . Ti hogy csináltátok hogy tudtátok elengedni. ??
2012. szept. 12. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
mi fokozatosan távolítottuk a gyereket, először közöttünk aludt, utána mellettem egy széken volt a mózes, majd a kiságyba ment, később meg kiságyastól ment külön szobába.
2012. szept. 12. 19:01
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
ja, és 3 hósan ment kiságyba, egy évesen meg külön szobába.
2012. szept. 12. 19:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sosem aludt velünk, én csak akkor voltam nyugodt, ha a kiságyban volt.
2012. szept. 12. 19:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Lelki dologra gondoltam.Olyan érzßesem van ha külön teszem "nem törödök vele" ez a gondolat van bennem!
2012. szept. 12. 19:04
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

nálunk nem volt közös alvás, szigorúan kiságyban légzésfigyelővel!

neki szerencsére semmi gond a szívével, a férjem családjában vannak "csak" komoly gondok, meg is halt sajnos férjem testvére születése után, a másik 2 meg azóta is vizsgálatkora jár.

na mindegy, nem ez volt a kérdés, én is nagyon aggódtam de én úgy voltam vele, hogy ha nem szuszogna arra nem ébrednék fel, hiába nyugtat meg engem is a szuszogása, ilyen előzményekkel inkább a légzésfigyelőben bíztam mint az ösztöneimmel.

ha nem akart a kiságyában aludni akkor addig ringattam míg mélyen nem aludt, ha hajnali 3ig akkor addig :)

szerintem nyugodtan berakhatod a kiságyába, azt mondják biztonságosabb is, nem takarhatod be véletlenül a fejecskéjét, nem fordulhatsz rá álmodban stb. na meg az ágyadhoz húzhatod az ő ágyát, akkor a szuszogását is hallod :)

2012. szept. 12. 19:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom ahogy hazahoztuk a kórházból azóta a kiságyában alszik.Persze a ti esetetek más.De akkor vegyetek légzésfigyelőt.
2012. szept. 12. 19:08
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Első perctől a saját ágyában alszik(légzésfigyelővel),és ez mindenkinek így a legjobb.Egy percig sem éreztem,hogy ezért ne törődnék vele,neked sem szabad így érezned,hiszen nem igaz.Ettől még remek anyukája vagy a lányodnak.
2012. szept. 12. 19:13
 8/17 anonim ***** válasza:
73%
A fiam másfél évesen költözött ki az ágyunkból saját szobába, leesésgátlós ágyba. Nekünk így volt jó. A lánnyal is így lesz majd. Ha téged az nyugtat meg, hogy melletted alszik, akkor csak azért ne tedd külön, mert máshol úgy szokás.
2012. szept. 12. 19:23
 9/17 nittababy ***** válasza:
100%
első perctől a kiságyban aludt légzésfigyelővel!!így nyugodtabbak voltunk mindannyian!!
2012. szept. 12. 19:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem.. te nem vagy légzésfigyelő, ha baj lett volna, lehet átalszod. nem vagyok egy nagy légzésfigyelőpárti, de lehet az kellene nektek.

A kiságyát húzd az ágyad mellé, és aludjon ott.

2012. szept. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!