Szerintetek rakhatom már az ö kis ágyába?
nálunk nem volt közös alvás, szigorúan kiságyban légzésfigyelővel!
neki szerencsére semmi gond a szívével, a férjem családjában vannak "csak" komoly gondok, meg is halt sajnos férjem testvére születése után, a másik 2 meg azóta is vizsgálatkora jár.
na mindegy, nem ez volt a kérdés, én is nagyon aggódtam de én úgy voltam vele, hogy ha nem szuszogna arra nem ébrednék fel, hiába nyugtat meg engem is a szuszogása, ilyen előzményekkel inkább a légzésfigyelőben bíztam mint az ösztöneimmel.
ha nem akart a kiságyában aludni akkor addig ringattam míg mélyen nem aludt, ha hajnali 3ig akkor addig :)
szerintem nyugodtan berakhatod a kiságyába, azt mondják biztonságosabb is, nem takarhatod be véletlenül a fejecskéjét, nem fordulhatsz rá álmodban stb. na meg az ágyadhoz húzhatod az ő ágyát, akkor a szuszogását is hallod :)
nem is értem.. te nem vagy légzésfigyelő, ha baj lett volna, lehet átalszod. nem vagyok egy nagy légzésfigyelőpárti, de lehet az kellene nektek.
A kiságyát húzd az ágyad mellé, és aludjon ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!