Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » D vitamint adtok még a két...

D vitamint adtok még a két éves gyermeknek?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, és 3 éves koráig kapni is fogja, sőt a gyerekorvos szerint májustól szeptemberig is mehet minden második nap 1 csepp.
2012. szept. 12. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
2napja voltunk dokinál,pont rákérdeztem,3éves korig napi 1 cseppet adjak neki azt mondta.Egyébként a mi dokink azt mondta,mikor megszületett a fiam,hogy egész évbe adjam neki,én igy adom.
2012. szept. 12. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden nap adom, mindegy milyen évszak van, 20 hónaposa a fiam. Persze van abban valami, hogy "akkor miért nem halt ki az emberiség eddig...", én is mondtam hasonlót még pár éve. De aztán elgondolkodtam rajta, hogy bár én 38 éves vagyok, nem 60, mégis akkorát változott a világ és az életkörülmények, a természet ha csak 20-25 évre nézek vissza...! Teljesen másfajta hatások érnek minket, abszolut más az étkezésünk... Na ez nem éppen idevág, de gyerekkoromban, amikor dúlt a cucializmus, mi nem igazán ehettünk pl. déligyümölcsöt. Narancs, banán, és társai nem szerepeltek pl az étlapunkon rendszeresen, mint ahogy most. Vagy az időjárás: amikor kisgyerek voltam, 42 fokos hőség legfeljebb a sütőben fordult elő otthon, a kánikula szó akkor 30-31 fokos meleget jelentett!! Tehát nem legyinthetünk azzal, hogy eddig is így volt, meg hasonlók, mert ennél azért árnyaltabb a kép.. A tudomány is sokszor egy tollvonással áthúzza az addigi kutatási eredményeket... és hoppá, szöges ellentétét bizonyítják. Elgondolkodtató ez vitamin ügyben is szerintem.
2012. szept. 12. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!