Étvágytalan 1 év körüli babádnak adsz/adtál valamilyen vitamint, étvágyjavítót? (persze orvosi javaslatra)
Attól függ. Először is a miértre próbálj rájönni. Az én fiam amikor étágytalan szinte 100%, hogy fogzik. Szóval én ebből indulok ki: Ha fogzik, természetes, hogy nem eszik annyit mint alap esetben, ha adnék neki étvágyjavítót jól megkínoznám vele, mert lenne ugyan étvágya,de lehet hogy mégsem tudna enni mert fáj neki a foga.
Ha beteg: Akkor minek, meggyógyul és lesz étvágya.
Szóval mi a baja? Alapjáratpn étvágytalan? Keveset eszik, vékonyka, erőtlen, fejletlen? Vagy csak 1 hete 2 napja étvágytalan, azaz kevesebbet eszik, esetleg csak folyadékot kíván?
Meleg? Fogzás? Torokfájás?
Köszi a válaszokat!
Alapjáraton étvágytalan, ha eszik is csak nagyon keveset, éppen ezért vékonyka, erőtlen és ebből kifolyólag fejletlen.
Hasi UH rendben, vérkép rendben. Nem beteg, nem fogzik. Lehetne fogni, melegre vagy akármi másra, ha csak egy-két napos étvágytalanság lenne, de ez van hónapok óta, sőt már a születése utáni első hónapokban is kevesebbet szopott a korához képest. Amióta hozzátáplálom, kész rémálom minden egyes etetés. A doki azt mondja nem adhatok semmi étvágyjavítót, vitamint. Akkor mit csináljak, majd megőrülök...(másnál sem eszik)
Az első vagyok.Nos nem értem miért nem adhatol neki vitamint vagy étvágyjavítót,nem indokolta meg a doki?Mert talán rá kellene kérdezned!Az én kislányom annyira gyengécske volt,hogy 2 évesen egy sima torokgyuszi miatt kórházba kerültünk leukémia gyanuval,mert nem volt védekezőképessége és a vérképe katasztrófális volt.Én akkor kezdtem el adni neki magamtól a béres cseppet,mondtam a dokinak és ő még plussz kiegészítette,de magától ő sem mondta volna,hogy"anyuka tuningolja a gyereket".Azót 9 éves a lányom minden rendben van vele megerősödött és évente egyszer kell orvoshoz vinnem.Nekünk biztosan a béres csepp segített.
Kérdezz rá nyugodtan az orvostól miért nem lehet valamit adni?
Kedves Kérdező!
Hogyan alakult azóta kislányod étvágya, súlya? Mi segített végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!