Akkor is kell a babának adni D vitamint, ha napközben sokat voltunk napon? Mármint szórt fényben "napon".
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 23:30
3/10 anonim válasza:
igen! a nap csak segíti a d-vitamin felszívódását, nincs benne d-vitamin! tehát kell adni 1 éves korig, 3éves korig pedig ősztől tavaszig
4/10 anonim válasza:
1 éves koráig minden nap, után a májustól szeptemberig tartó időszakban nem kell, legalábbis, mikor a fiam született ez volt az útmutatás. A fiam két éves, csütörtökön mondta a gyerekorvos, hogy most minden második nap adjak neki egy cseppet, mert ez az új protokoll. Most legyünk okosak :-)
5/10 anonim válasza:
Első vagyok, nekem a dokink azt mondta, hogy 2 éves korig mindennap kell, aztán ősztől tavaszig 3 éves koráig.
6/10 anonim válasza:
Ja és 3. nagyon jól írta, a napfény nem helyettesíti, csak segíti a felszívódását.
7/10 anonim válasza:
Ajajj. Én ezzel eddig elég hanyagul voltam. Nem adtam minden nap. Sőt volt hogy több nap is kimaradt. Pontosan azért mert azt gondoltam, hogy ha sokat vagyunk kint akkor nem kell.
8/10 anonim válasza:
Igen. Az is egy tévhit hogy 1 éve kor után nem kell, ma már kiderült, hoyg folyamatosan kell, sőt a felnőttek 80%-nak is kéne.
9/10 anonim válasza:
Én nem csak a hasmenés miatt nem mennék, politikai okokból sem. Nem tudom mennyire figyeled a híreket, de Egyiptombam most elég nagy a káosz. Az emberek elégedetlenek. Amikor nem voltak azok akkor is eldurrant 1-2 bomba itt ott amott, most meg háááát, én nagyon félnék!!! Ahol mi nyaraltunk (persze nem akkor szerencsére) felrobbantottak egy hidat és sok turista meghalt sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!