Ilyen hőségben napközben is kimentek a babával?
Majd 6-7 körül, inkább 7kor megyünk ki félévessel. Most 36 fok van, talán addigra lemegy 32-re :-(
De már én se bírok itt bent ülni.
1éves a kislányom, és csak akkor, ha nagyon muszáj. De mindig próbálok mindent még a hűvösben elintézni. Ha boltba kell menni, vagy ügyeket intézni, azt is kora reggel, hogy legkésőbb 10re hazaérjük. Este pedig 6-7 után megyünk játszóra vagy sétálni.
Én is alig bírom ezt az időt, nem egy ilyen pici baba :(
17 hónapossal csak este fél 6-fél 7 felé megyünk ki. Általában 8-ig kint vagyunk, mert kell a friss levegő, de a meleg miatt inkább az esti fürdetést, lefekvést toltam későbbre. Egyébként délelőtt 9-10-kor ébred, este 10 körül alszik el.
Engem nagyon idegesítenek az időjárási szélsőségek! Télen be voltunk zárva a -20 fok miatt, most meg ez a 35-40 fok... Kiegyeznék egész évben 15-28 fok közötti hőmérséklettel.:))) Melyik országba, földrészre álmodjam magam??? :D
Hogy érted, h 11 hónaposak vagytok? Akkor hogy tudtok gépelni???
Az én babám 11 hónapos, simán kiviszem délben is egy sétára, bekenem, sapka a fejére, semmi baja nem lesz.
2 éves...nem viszem csak reggel 7-9 között és este 7-8 között
Utolsónak:semmi baja nem lesz?Hááát azért ezzel vitatkoznék...egy felnőttnek sem jó a déli hőség,nemhogy egy kisgyereknek,akinek azért nem olyan a hőháztartása még,sztem ez nagy felelőtlenség és önzés is,mert gondolom nem Ő akar menni,hanem Te nem bírsz otthon ülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!