D vitamint adtok még a két éves gyermeknek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 14:49
2/13 sumergo válasza:
Ha most 2 éves, akkor már tavasztól nem kellett volna kapnia. (májustól)
3/13 anonim válasza:
kell azt mondta a doki hogy 2 csepp ösztöl tavaszig ugyanugy kevés napfény miatt kell
4/13 anonim válasza:
Őszinte legyek,ha nem felejtem el,akkor kap egy pár cseppet...
Na de most ősztől nem kéne elfelejtsem,mert annyit már nincs napfénybe.
5/13 A kérdező kommentje:
Tavasztól nem kapott. Nekem is ajánlották, hogy október vége fele kezdjem el neki adni. Ezért kérdeztem, hogy más is adja?
2012. szept. 12. 15:12
6/13 anonim válasza:
A kislányom 2,5 éves és szeptembertől májusig mindig kapja/kapta.
7/13 anonim válasza:
Az új ajánlások szerint sokkal több D vitamint kellene bevinnünk a szervezetbe, mint ahogyan eddig gondolták! Nekünk, felnőtteknek is! A gyermekorvosunk javaslatára (azt mondta, mi is szedjük, szülők!), még a 13 éves lányomnak is adom újra mindennap.
8/13 anonim válasza:
9/13 sumergo válasza:
Én mindig kétkedéssel olvasom az ilyen fogyasszunk még több vitamint, nyomelemet. (Ez most a fenti cikk felnőttekre vonatkozó részére reakció.)Ha valóban ilyen nagy mennyiségű bevitelre lenne szükség, akkor nem kellett volna még kihalnunk? Évmilliókon keresztül nem szedtünk vitaminkészítményeket. Sőt, az állatok sem esznek ilyeneket. Hogy lehet, hogy nem haltak ki?! Nem kötekedésnek szántam ezeket a mondatokat, de azért elgondolkodtató, nem?
10/13 anonim válasza:
3 eves koraig minden "R" betus honapban ajanlott a D vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!