Más is járt már így? Nagyon szomorú vagyok!
Fejni fejni fejni,akkor is ha nem jön,majd fog.
2012. szept. 10. 17:37
Szoptass 2 mellből és utána fejj 2 mellből! Igyál sok folyadékot, akár tejserkentő teát is. És a lényeg, hogy ne add fel!! Ha úgy látod, hogy a babád éhes maradt akkor add oda a lefejt tejet és rakd sűrűbben cicire! Nekem is volt egy ilyen időszak és akkor 3 napig napközben 40perc telt el 2 szopi közt. De megérte mert utána megint lett elég tejem és 11 hónapig szoptattam. Akkor is (sajnos) a kisfiam döntött úgy, hogy nem kér több cicit...
2012. szept. 10. 18:05
Szoptass gyakrabban ha van ra lehetöseg, es szoptatas utan fejd le a maradekot. Szanj ra idöt es energiat, erdemes. Ja es orankent egy pohar folyadek (persze ejszaka nem kell ezert felkelni). Nagyon fontos.
A kicsi jol lakik? Mert akkor lehet hogy csak beallt a kereslet-kinalat arany.
A kerdesre valaszolva. Nekem is harom honapos a lanyom, es en is megijedtem amikor mar nem azott el reggelre a polom, de a kicsi jollakik, gyarapodik. Ettöl függetlenül tartom a szabalyt a sok folyadekra, de mar nem fejek.
Amugy az esti tej zsirosabb, ezert kevesebb termelödik.
2012. szept. 10. 18:07
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Igyekszem sokszor cicire tenni a kicsit.Sokat iszok és sokat alszok.Szedem a more milk kapszulát és az urtica urens-t.
Inkább alkohol mentes sört igyál! Attol nekem rengeteg volt. Egyébként ilyenkor még nekem is volt, hogy ugy vettem észre egyes napokon, hogy nincs elég tejem. K.b 3 hónapos volt a ksifiam mire rájöttem, hogy olyan 3-4 naponta van egy kis pangás. Remélem nálad is csak ez van és majd megint szépen beindul.
2012. szept. 10. 19:49
Attól ne ijedj meg ha nem feszül úgy a cicid, mint az elején. Az normális, hogy pár hónap elteltével már nem érzed olyan teltnek őket, de attól még van benne tej!
2012. szept. 10. 20:23
Karamalz malátasört javaslom, napi 1 üveggel. Alkoholmentes, kifejezetten tejszaporító hatása miatt ajánlott. Citromos, vagy natúr ízekben kapható.
2012. szept. 10. 21:48
NIcs ezzel semmi gond, pótold ki tápszerrel.
2012. szept. 10. 21:53
Szia
no en mindent kiprobaltam amit az elottem szolok irtak.es en is ugy jartam ahogy te,3.5 honapnal hirtelen csokkenes stb es nekem vege is lett a szoptatasnak.csinalhattam barmit....utana jartam,orvosok,vizsgalatok es kiderult totalis hormon felborulas okozta.dhea-s hormon,inzulin es meg sorolhatnam.tehetetlen az ember ilyenkor,elmegy a tej es kesz.ha nem lesz jobb,javaslom a vizsgalatot,mett akkor minel hamarabb rendbe kell hozni a dolgokat.kitartas!
2012. szept. 10. 22:10
10/13 A kérdező kommentje:
Én mindent próbáltam.More milk, urtica urens homeobogyó.Iszom a maláta sört karamalz meg a citromos gössert.Mindent kipróbáltam.De a legjobban az jött be hogy minél többet tettem mellre.Tegnap egész nap a cicin lógott és reggelre bedurrantak a melleim.Remélem hogy pár napon belül meghozza az eredményt.Már este is tudtam szoptatni.20-kor 90-et szopizott és még 22-kor is volt mérhető a szopizás.Szerintem a legjobb tejszaporító a cicire rakás.Remélem ez így is marad.Köszönöm mindenkinek a biztatást és a jó ötleteket.
Kapcsolódó kérdések: