Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is járt már így? Nagyon...

Más is járt már így? Nagyon szomorú vagyok!

Figyelt kérdés
Három hónapos a kisfiam és egyik napról a másikra elmegy a tejem.Először csak észrevettem, hogy hat órás esti alvás után már nem csöpög a tejem.Aztán már az egyik mellem már kevesebbet kezdett el termelni, mára meg már délutánra sem marad tejem.Miért megy el ilyen könnyen?Mit tehetek hogy visszajöjjön?Nagyon el vagyok keseredve.
2012. szept. 10. 17:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szuper! Csak így tovább, tedd minél többször mellre és megoldódik a probléma!
2012. szept. 11. 10:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! 5-ös vagyok. Egyébként egy ilyen eset nekem is volt mikor ennyi idős volt a babám. El is mentem tápszert iratni a biztonság kedvéért. És a doki is azt mondta, hogy nem megy el egyik naprol a másikra atej. Azóta is van rengeteg. Most 6 hónapos a babám. Sok sikert neked is!
2012. szept. 11. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok.Próbálom tovább is minél többször cicire tenni, remélem még nagyon sokáig tudom majd szoptatni.
2012. szept. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!