Csak nekem szörnyű, hogy milyen gyorsan telik az idő? Rossz, hogy a babám egyszer felnő.
Pont tegnap jutott eszembe, hogy a csajosom milyen édes volt, mikor hazahoztuk a khból, ahogy aludt, mint egy kis babszem. És most meg már egy locsifecsi 20hónapos, maholnap 2éves gyermek.
A "nagyfiam" is már jesszum 3,5éves ovit fogja kezdeni...
Öregszem:D Jó lenne, ha még picik lennének, nem rohanna így az élet. Tényleg baromi gyorsan elrohant ez a 3év.
Nekem az szokott eszembe jutni, hogy de jó lenne néha megállítani az időt egy-két-néhányhónapra. Hogy tovább ki tudjam élvezni az adott korszakot, mert mindnek megvan a maga szépsége, mindig mutatnak valami újat, én nem tudok betelni velük...
lehet hogy hülyén hangzik, de olyan, mintha szerelmes lennék beléjük vagy nemtom :S
A nagyobbom most lesz 4 éves, a kicsi meg 2,5, elképesztő, milyen gyorsan eltelt - sőt, így visszagondolva voltak ugyan nehéz időszakok amiket hosszú volt megélni, de így utólag az is milyen gyorsan elrepült.
Elképesztően telik az idő, míg nem voltak gyerekeim valahogy nem tudatosult ez bennem ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!