9hetes fiam alvás előtt vagy álmában dobálja/rázza oldalra a fejét nagyon gyorsan. Ez normális és vajon miért csinálhatja?
én még ijet nem hallottam, orvost nem kérdeztél?
már csak azért is furcsa, mert ha cicin alszik el, nem altatná magát, csak ha egyedül van, na meg szerintem ennyi idősen nem képes ennyire direkt, erős mozgást csinálni, nemhgy ismételni hosszabb ideig.
Ha álmában csinálja, az valószínűleg azért van, mert akkor van a felületes alvásszakaszban (REM). Ilyenkor mozgolódnak, forgatják a szemüket (nem csak a babák, a felnőttek is).
Viszont az, hogy evés közben is csinálja, az nagyon furcsa. Nem lehet, hogy olyankor már alszik?
Én is elvinném orvoshoz.
első vagyok. szerintem, de nem vagyok orvos, nem a súlyuk miatt nem képesek így, ütemesen mozogni a babák, hanem mert a mozgásukat nem képesek irányítani.
sok baba álmában mozgatja a kezét, erre azt szokták tanácsolni, hogy bugyoláljuk be őket mert még nem tudják kontrollálni a mozgást, főleg álmukban. tehát ezért gondolom.
nem tudom mi lehet a baj, lehet semmi, de egy neurológusnak mutasd meg mindenképpen, ha ez nem direkt mozgás akkor az idegrendszer csinálja, nehogy roham legyen!
6. vagyok.
Akkor szerintem nincs okod nagy aggodalomra, de azért említsd majd meg a gyerekorvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!