Normális, hogy a hét hónapos fiam 23 órakor alszik el és fél 10 körül kel reggel? Szoktassam le róla?
háát,attól függ,hogy ez titeket mennyire zavar..! normális esetben egy ekkora babának 8-9 között már aludni kellene.
miért ilyen későn lesz álmos? hánykor kel fel délután?
az enyém ennyi idősen délután 3körül kelt,és fél8-8között aludt el
Mi a saját életritmusunk szerint neveljük/kezeljük a gyereket születése óta. Ami azt jelenti, hogy nem kezdjük 7-kor fürdetni a gyereket, mint minden "normális" kiscsalád, hanem 8-9 körül pancsi, aztán evés és alvás. Így van, hogy csak fél 10-kor alszik el. Mi úgy gondoljuk, hogy nemcsak nekünk kell a babához alkalmazkodnunk, hanem picit neki is fel kell venni a mi ritmusunkat és ez nekünk bevált.
De szerintem erről ahány anyuka, annyi vélemény :)
Majd magától leszokik. Legalábbis nálunk így volt. :)
Sokszor éjfél volt már, mire a lányom elaludt, reggel viszont 10-11 körül kelt. Ez elég rossz volt, mert nehezen tudtunk időben elmenni bárhová.
Aztán kb 1 éves korára szépen beállt, nem erőltettem neki semmit. Megtanult járni, tesz-vesz egész nap és elfárad. Este 9-kor magától elalszik, reggel 8-9 között kel, napközben meg alszik 1,5-2 órát.
Nagyjából biztos normális. Az én Fiam 22-től alszik 9-10-ig. Ha kihagy nappal egy alvást, vagy keveset alszik, akkor se tudom hamarabb elaltatni.... hiába minden, Ő így működik. 22-kor meg magától elalszik. Akkor meg minek rázzam, altatgassam fél-egy órán keresztül?
9 hós múlt, de kb. 2 hós korától ez van..
Én élvezem.
Nappal alszik még? Ideális...hangsúlyozom, hogy I D E Á L I S esetben reggel 6-7 körül ébredne, nappal 2 alkalommal aludna még, az első 8-9 körül lenne 1 esetleg 2 óra alvás, aztán délután ebéd után is aludna egy órácskát 13-14 óra körül, és estig azaz mondjuk 20 óráig szépen lenne ideje elfáradni. 20-kor fürdetés, 20:30-kor alvás.
Ez az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!