Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kell ilyen korán az én...

Miért kell ilyen korán az én 4hos babám? Este 8kor fürdünk, kaja és 9kor alszik, de minden reggel 5,30kor kell, majd csak 8körül alszik vissza. Hogy szoktassam le rola?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az éhségről nem fogod tudni leszoktatni.Mit vársz még? Átalussza az éjszakát! Fél 6 az már reggel, addigra csak megéhezik, ha éjjel nem kap. Az enyém hajnal 4kor kel, mégsincs ezzel problémám.
2009. nov. 28. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy átalussza az éjszakát. Én 9 hónapja nem aludtam éjjel.
2009. nov. 28. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én babám 3 hónap és két hetes. Este kilenckor alszik el, és hajnal kettőkor felkel enni, aztán három óránként eszik. Ennek én már nagyon örülök. Ebből kiindulva szerintem inkább örülj, hogy végig alussza az éjszakát.
2009. nov. 28. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki! Mi 7kor fürdünk és utána eszik. Este fél 10-ig fent van és már 3kor kel.
2009. nov. 29. 07:29
 5/5 A kérdező kommentje:
örülök hogy alszik,de ö hajnal 4kor fel kell enni,és amikor 5,30kor kell akkor nem éhes,csak fenn van.igy természetesen én is kellek vele reggel.
2009. nov. 29. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!