Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki ilyen kevés gyedet...

Mindenki ilyen kevés gyedet kap? Most számoltam utána! Siralmas, semmire nem elég

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 13:18
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
38%
Örülj, hogy kapsz valamit, a világ legtöbb országában nem adnak semmit. Mellékesen ez nem arra lett kitalálva, hogy ebböl meg lehessen élni, hanem csak hogy valamennyivel kevesebbe kerüljön a gyerek eltartása.
2012. szept. 7. 13:23
 2/39 anonim ***** válasza:
59%

Én 90-95 ezer között szoktam kapni, attól függ, hogy milyen a hónap (30 vagy 31 napos).

Mi jelenleg albérletben vagyunk (vidéken), mert itt tanít a párom.

A GYED-ből fizetem ki a bérleti díjat+ a számlákat.

Ez nyáron max. 60 ezer összesen, télen meg lesz 70-80 ezer a fűtés miatt.

Egyébként jelenleg a havi bevásárlást is a GYED-em többi részéből intézzük + párom fizetéséből még 20-30 ezret a plusz költségekre rakunk el. A többi megy a "takarékba".

Télen nem tudom mi lesz, majd vegetálunk :]]]

Nem vagyok hajlandó a megtakarításunkat felélni!

2012. szept. 7. 13:24
 3/39 anonim ***** válasza:
83%
Én 45 ezret kapok.
2012. szept. 7. 13:30
 4/39 anonim ***** válasza:
30%
A gyed az ennyi, az csak egy kiegészítési díj a gyerekneveléshez nem arra van, hogy meg lehessen belőle élni. Alig 100ezer forint, ez arra elég, hogy a gyereknek meg vedd ami kell.
2012. szept. 7. 13:30
 5/39 anonim ***** válasza:
73%
Én 53-59ezer között kapok Gyedet,szeretnék én is 90-100ezret kapni,a fejem se fájna.Albérletben élünk,a párom fizetésének tiltják a 33%-át anyósom miatt,ketten kapunk összesen 120-130e között és ebből kell mindent fizetni.
2012. szept. 7. 13:41
 6/39 anonim ***** válasza:
26%

Hát ha keveset keresel kevés a gyed, viszont aki normálosan keresett az sem kap többet 100nál.

Mondjuk én ennyire nm vállaltam volna gyereket az tuti, ennyiből a kaja nem jön ki.

2012. szept. 7. 13:43
 7/39 anonim ***** válasza:
83%
Alig 100 ezer a gyedetek? De jó nektek! Nekem 45 ezer. Hát akkor mire találták ki, ha nem arra hogy megélj nagyokosok? Mivel ki esel a munkából, valamiből meg kell élj. Azért dolgozol hogy ha gyereket akarsz kapjál pénzt, bár el lehet menni gyesre is, minek dolgozni? Azt se arra találták ki hogy megélj. Én pl egyedül nevelem a gyereket. Akkor miből éljünk meg ha nem a gyedből? Tisztességesen dolgoztam előtte évekig. Több bért sajnos nem kaptam, örültem hogy van munkám. Vidéken lakok, szinte semmi nincs. Nekünk ebből kell megélni. Nem értem miért kell lehurrogni a kérdezőt! Valakinek ez a megélhetés. Örülj hogy neked csak költőpénz. Tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge ne vegye magára!!! Csak zokon esik, hogy a jó módú anyukák semmibe nem nézik azt, aki igen szerény körülmények közt él.
2012. szept. 7. 13:44
 8/39 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó vagyok. Én se ennyiből terveztem felnevelni, nem egyedül vállaltam, de egyedül maradtam. Ez van. Lőjem főbe magam, mert szégyen egyedül nevelni egy gyereket?
2012. szept. 7. 13:45
 9/39 anonim ***** válasza:
73%

már bocs, de a gyed az JÖVEDELEMPÓTLÓ. ergo ez az anyának a fizetése. Ennek a munkának kellene a legjobban megbecsülve lennie, hosszútávon ez éri meg legjobban a magyar gazdaságnak, ha születnek gyerekek. Ki vállal ilyen összegre babát ? A tetejébe maximálva van. Szánalmas.

Igen, kedves első, Európában, pl Ausztria, Németország stb. nincs lehetőség gyedre menni a gyerekkel, vagy 3 évig otthon maradni, de ott biztosítják a gyermek elhelyezését, amíg az anya dolgozik, mellesleg nincs ekkora munkanélküliség.

2012. szept. 7. 13:50
 10/39 anonim ***** válasza:
55%
utolsó vagyok. én 49ezret kapok.
2012. szept. 7. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!