Mindenki ilyen kevés gyedet kap? Most számoltam utána! Siralmas, semmire nem elég
Én 90-95 ezer között szoktam kapni, attól függ, hogy milyen a hónap (30 vagy 31 napos).
Mi jelenleg albérletben vagyunk (vidéken), mert itt tanít a párom.
A GYED-ből fizetem ki a bérleti díjat+ a számlákat.
Ez nyáron max. 60 ezer összesen, télen meg lesz 70-80 ezer a fűtés miatt.
Egyébként jelenleg a havi bevásárlást is a GYED-em többi részéből intézzük + párom fizetéséből még 20-30 ezret a plusz költségekre rakunk el. A többi megy a "takarékba".
Télen nem tudom mi lesz, majd vegetálunk :]]]
Nem vagyok hajlandó a megtakarításunkat felélni!
Hát ha keveset keresel kevés a gyed, viszont aki normálosan keresett az sem kap többet 100nál.
Mondjuk én ennyire nm vállaltam volna gyereket az tuti, ennyiből a kaja nem jön ki.
már bocs, de a gyed az JÖVEDELEMPÓTLÓ. ergo ez az anyának a fizetése. Ennek a munkának kellene a legjobban megbecsülve lennie, hosszútávon ez éri meg legjobban a magyar gazdaságnak, ha születnek gyerekek. Ki vállal ilyen összegre babát ? A tetejébe maximálva van. Szánalmas.
Igen, kedves első, Európában, pl Ausztria, Németország stb. nincs lehetőség gyedre menni a gyerekkel, vagy 3 évig otthon maradni, de ott biztosítják a gyermek elhelyezését, amíg az anya dolgozik, mellesleg nincs ekkora munkanélküliség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!