Aki Pampers Premium Care pelenkát használt és az ár miatt váltott, mit vett utána, amivel megvolt elégedve?
Mi is ugyan ezt a márkát használjuk;igaz mi már a 4-es méretnél járunk.Hát el kell keserítselek:mi majdnem hogy az összeset kipróbáltuk,de kivétel nélkül a nyomába sem érhettek (annak ellenére,hogy sokat nagyon dicsértek az anyukák).Volt amelyik csomósodott (DM-es,és ezt nagyon dicsérték amúgy),volt amelyik átázott (DM-es szintén,Libero),volt amelyik olyan merev volt,hogy kidörzsölte a kisfiam combját...de sorolhatnám.Sajnos nagyon drága,ez tény.De ha van akcióban (és általában van valamelyik drogériában vagy hipermarketben),akkor én többet veszek.Ugyan megterhelő anyagilag egyszerre többet kiadni érte,de jobbat nem tudtam kitalálni.
Én feladtam a kísérletezgetést.
A Pampers minden eddiginél szárazabb és vékonyabb pelenkája.
Új, egyedülálló Drymax pelenkamag .
a korábbi Pampers pelenkákhoz képest 20%-kal vékonyabb .
Akkor marad ez! Mi is egyszerre veszünk 2-3 csomaggal, de gyorsan fogy :/
Köszönöm szépen
Én Huggiessal kezdtem a lányomnál,aztán Pampers active baby,Lidl-s pelus,mint 3-as méret szintén bevált,4es méretnél a huggies,utána megváltozott a huggies s 25 hós koráig az active baby volt a nyerő.
Fiamnál megint huggies 1-es,aztán pampers sleep&play.Sajnos nekem az active baby drága lett.Most amelyik olcsóbb azt veszem( sleep&play,Happy bella vagy Lidl Toujours).
De az active baby számomra az első osztályú.
A premium care-t 1x próbáltam és számomra iszonyú rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!