Szorulásra mit ajánlotok?
A "nagykönyv" - amit köztudott, hogy okosok írtak:) - szerint egy anyatejes babánál 6-7 napig normális állapot, ha nincs széklete... Na, próbálná ki a tudorkám, milyen ennyi ideig gyűjtögetni:)
Viccet félre téve az én lányomnál is volt ilyen időszak, a csúcs az 5 nap volt... De a széklete nem volt kemény, olyan volt, amilyennek lennie kell. A baba szervezete ilyen jól hasznosítja a tejet, hogy több idő kell egy-egy adag kaki termelődéséhez. A dokim szerint nekem kellemetlenebb volt megélnem a szitut, mint a babámnak. Nem tudom, szerintem ebben tévedett...
Hogy a lényeget is írjam, ez az időszak olyan másfél hónapig tartott, utána helyreállt a rend - gondolom a mellétáplálás segített. Én kamillát csak 1X mertem neki adni, csúnya hasmenést okozott. De lehet, hogy nálatok beválik!
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Még nem adtam neki mást, csak anyatejes, remélem ha kezdjük a gyümölcsöket változik a helyzet. Mág egy picit várok vele, kb. két hetet.
Ma volt egy körömnyi kaki a pelusban, úgy örültem neki mintha megütöttem volna lottón a főnyereményt. Volt körbepuszi, és minden... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!