Szorulásra mit ajánlotok?
segítsetek!
kislányom 5 hetes koráig minden nap kakilt, de azóta,mint akit elvágtak....5 napig szoktam várni aztán megkúpozom.szinte azonnal kakil,2 percen belül..mit lehet tenni,nem akarom kúpozni:(
már sajna tápszerrel is hozzápótolok.fontos lenne a rendszeres, egyedüli kakilás.
Nálunk is így volt, mikor már nagyon szenvedett, kúpot kapott. Doki Laevolac szirupot javasolt később, de az sem segített. Aztán magától beállt, de akkor is csak kb 5 naponta volt kaka.
A probléma a hozzátáplálás után kezdett megoldódni, ma már túlzásba is viszi... :)
én bizony nem vártam ilyen sokat, ha 2 nap nem volt kaki, akkor meglázmérőztem. ehhez ugyanis nem lehet hozzászokni.
megpróbálhatod a cukros kamillateát is, az is segít.
amit észrevettem saját lányomon, hogy ha ivott teát kb 1 dl-t egy nap, akkor mindig volt kaki, tehát tápszer mellé mindig kell egy kis tea, vagy víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!