Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szorulásra mit ajánlotok?...

Szorulásra mit ajánlotok? Minden tapasztalat érdekel!

Figyelt kérdés
Fiam nagyon szorulásos. Adok neki joghurtot, gyümölcsöt, naponta iszik kamillát, néha rost kekszet(ezt nem mindig fogadja el) de nem javul a helyzet. Úgy látom, hogy fél a k@kilástól, mert egy tortúra mire kijön. Legutóbb már véres volt, nagyon sajnálom szegényt:-( Tornáztatni is szoktam, de már tanácstalan vagyok.
2011. márc. 22. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Laevolac, glicerines kúp.

A fiamnak volt egy durván székrekedéses állapota, annyira össze volt állva a széklete, hogy nem bírta kinyomni, segíteni kellett, majdhogynem kikanalazni:(

A laevolac csak ideig óráig hatott, a glicerines kúp jó volt, de féltem hogy hozzászokik, így az első újra normális kaki után vettem 100%-os gyümölcsleveket (alma és narancs), vagy préseltem gyümölcscentrifugával, és minden nap két pohárral kapott. Azóta nincs gond (koppkoppkopp)

2011. márc. 22. 14:04
 2/9 anonim válasza:

Szia!

A Laevolac szirup nekünk bevált!

2011. márc. 22. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a kisfiamnál nagyon oda kell erre sajnos figyelni.Nálunk a Laevolac szirup ami bevállt.Ez lazítja a székletet.Épp most olvasom a betegtájékoztatón ,hogy hatását a vastagbélben fejti ki, fokozódnak a bélmozgások és nő a széklet víztartalma (Székletlágyító hatású)Csecsemő kortól adható.Remélem segít nektek is nekünk ez volt az egyetlen ami mindíg bejött.
2011. márc. 22. 14:09
 4/9 anonim ***** válasza:
szilva, fokhagyma, sok sok rost tartalmú kaja, alma pl, de jó a mák is és sok mozgás, bár gondolom rohangál eleget.
2011. márc. 22. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is szorulásos volt 3 évesen. Doki ajánlotta a Tamarint 1 hónapon át. Nekünk bejött.
2011. márc. 22. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
TAMARIN LEKVÁR
2011. márc. 22. 14:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. A Laveluc recept nélkül kapható?
2011. márc. 22. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, recept nélkül.
2011. márc. 22. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Naponta iszik kamillát? Na itt van a kutya elásva. Ugyanis a kamilla hosszú távon szárítja a beleket, így csak még nagyobb székrekedést okoz! 3-4 naponta szabad csak adni max., gyakrabban nem!
2011. márc. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!