Szorulásra mit ajánlotok? Minden tapasztalat érdekel!
Figyelt kérdés
Fiam nagyon szorulásos. Adok neki joghurtot, gyümölcsöt, naponta iszik kamillát, néha rost kekszet(ezt nem mindig fogadja el) de nem javul a helyzet. Úgy látom, hogy fél a k@kilástól, mert egy tortúra mire kijön. Legutóbb már véres volt, nagyon sajnálom szegényt:-( Tornáztatni is szoktam, de már tanácstalan vagyok.2011. márc. 22. 14:00
1/9 anonim válasza:
Laevolac, glicerines kúp.
A fiamnak volt egy durván székrekedéses állapota, annyira össze volt állva a széklete, hogy nem bírta kinyomni, segíteni kellett, majdhogynem kikanalazni:(
A laevolac csak ideig óráig hatott, a glicerines kúp jó volt, de féltem hogy hozzászokik, így az első újra normális kaki után vettem 100%-os gyümölcsleveket (alma és narancs), vagy préseltem gyümölcscentrifugával, és minden nap két pohárral kapott. Azóta nincs gond (koppkoppkopp)
2/9 anonim válasza:
Szia!
A Laevolac szirup nekünk bevált!
3/9 anonim válasza:
Nekem is a kisfiamnál nagyon oda kell erre sajnos figyelni.Nálunk a Laevolac szirup ami bevállt.Ez lazítja a székletet.Épp most olvasom a betegtájékoztatón ,hogy hatását a vastagbélben fejti ki, fokozódnak a bélmozgások és nő a széklet víztartalma (Székletlágyító hatású)Csecsemő kortól adható.Remélem segít nektek is nekünk ez volt az egyetlen ami mindíg bejött.
4/9 anonim válasza:
szilva, fokhagyma, sok sok rost tartalmú kaja, alma pl, de jó a mák is és sok mozgás, bár gondolom rohangál eleget.
5/9 anonim válasza:
Nekünk is szorulásos volt 3 évesen. Doki ajánlotta a Tamarint 1 hónapon át. Nekünk bejött.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. A Laveluc recept nélkül kapható?
2011. márc. 22. 14:43
9/9 anonim válasza:
Naponta iszik kamillát? Na itt van a kutya elásva. Ugyanis a kamilla hosszú távon szárítja a beleket, így csak még nagyobb székrekedést okoz! 3-4 naponta szabad csak adni max., gyakrabban nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!