Két éves gyermekedet miben altatod?
Én már bodyt sem adok rá.26 hónapos a lányom. 1 vékony pizsinaciban,és rövid ujjú pólóban alszik/éjjel/. Én sem nyitom már ki nála az ablakot,és ő is ki szokott takarózni.
Délután /mint most is/ csak póló és bugyi van rajta,mert elég meleg van.
Hű, úgy tűnik én alulöltöztetem a kislányomat:-).
Rövid ujjú body van rajta, egy textilpelust rárakok, bukón van az ablak. 24-25 fok körül van éjjel, 1 szobában alszunk, ha hűvös van, becsukom az ablakot.
Utolsónak:
2-es vagyok- nem hiszem, hogy alulöltözteted a lányod, éreznéd ha egy szobában alszotok, hogy fázik-e vagy sem. Én fiamra azért adok vékony overált, mert tényleg nem lehet betakarni, ahogy betakargatom már fordul is és rugja le magáról, viszont szereti a meleget. Ha csak badyban alszik, akkor is lerugja magáról a takarót, de hasra fekszik úgy, hogy maga alá gyűri a lábait és kezeit- innen gondoltam, hogy fázik. (nem tudom, hogy bírt úgy aludni. :))
Azóta kiterülve fekszik, ha hason van, akkor sem gyűri az összes végtagját a pocakja alá. :)
Ablakot este kinyitom, de mikor megyünk mi aludni, 10 körül, akkor becsukom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!