Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én csinálok valamit rosszul?...

Én csinálok valamit rosszul? Rossz anya lennék?

Figyelt kérdés

2 hetes fiam állandóan sír. Eszik, büfizik, utána másfél óráig sír, majd alszik másfél órát, utána eszik, büfizik és így tovább. Nagyon szégyellem magam, mert néha teljesen kiidegel, pedig határtalan nagy a türelmem felé, de van h túllépi. Én már nem tudom mi baja lehet. :(

Mostmár ez mindig így lesz?

2012. aug. 31. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáld ki! Kisfiamnál és sok más babócánál is bevált!

2012. aug. 31. 23:05
 22/23 A kérdező kommentje:
Huhh megint csak köszönöm mkinek, nagyon nagyon sokat segitettetek mind a tanácsokban és mind nekem, lelkileg. Este teljesen az ágyam széléhez húzztam a kiságyát és amikor felsírt, csak benyúltam, simogattam,beszéltem hozzá. Végül úgy aludtunk el, h szorítja az ujjam :) És nem is sírt. Nyugodt lett, amint megérezte a közelségem. Olyan kis csoda baba:) A fürdetést pedig nem tudom. Lehet h érzi rajtam h félek őt fürdetni. Próbáltam már babatartóban..nem volt jó neki, gondoltam biztos hideg, így tettem alá textil pelust, jól felmelegítve. Hát nem vált be. Tegnap már ugy fürdettem ahogy "szokás", de ez még ugy sem volt jó. Ebbe is bele kell rázódni. Talán 2x nem sírt eddig fürcsi alatt, de másnap mindent ugyanugy csináltam és akkor meg igen. Nem tudok eligazodni rajta. Mondjuk esetek 70%-ban én ébresztem fürcsikor és lehet h ez nem tetszik neki és ettől ingerült. Mert kajcsi után nem fürdetem, de kajcsi előtt meg muszáj..Szóval.. ha alszik, fel kell h keltsem. Persze csak óvatosan, ha kell fél órán keresztül csak fogom és puszilgatom. Beáll vmikor a szervezete az időkre?
2012. szept. 1. 09:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Ohh! Jut eszembe a fürcsi, és pelusozás közbeni sírásról: Adjatk neki egy kis fehér zajt! Vegyetek egy nagyon olcsó hajszárítót, akasszátok fel a fürdőben, és fürcsinél kapcsoljátok be. Lehet, hogy először meg kell vele ismertetni a zajt, de a babákat nagyon megnyugtatja a hajszárító, ventillátor, mosógép, ilyesmik zaja. Próbáld ki ezt is, ha van kedved! :-)

Nap közbeni nyugtatásra meg nagyon jó az Atmosphere Lite (vagy Deluxe) [link]

Neten van még egy csomó olyan hely, ahonnan ingyenesen le lehet tölteni babáknak való fehérzajt :-)

2012. szept. 2. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!