Henike0 kérdése:
Hogy jöjjek ki anyámmal? Neki minden baj amit csinálok.
Figyelt kérdés
2012. aug. 31. 08:07
1/9 anonim válasza:
Nölj fel, ha már nem kis tini leszel, sokkal kevesebb gond lesz veled.
3/9 anonim válasza:
anyám - "Neki minden baj amit csinálok." - Ha kamasz vagy, akkor azt kell mondjam ez a természetes állapot és érzés.
"Hogy jöjjek ki anyámmal?" - úgy hogy megtanuld ki vagy, és hogy mit szeretnél te, el is tudd érni, és hogy tudd anyád szeret és valószínű túl félt, de van sajnos miért féltenie, de ne is pánikolj be ezért (ha lehet)!
6/9 anonim válasza:
Jaj, ilyenkor mindig ilyen válaszok jönnek... "Ne feleseelj" "Tiszteeld" "Becsüüld" stb. stb... Ugyan, azt hiszitek ő nem becsüli? Akármit mond az anyjáról, nagyon szereti őt. Én is sokszor mondom, hogy bárcsak ne lenne anyum ilyen lobbanékony, de nagyon szeretem őt. Ismerős a helyzeted, de próbáld meg elengedni a füled mellett. Ha felhúzod magad, csak neked is rosszabb lesz. Tudom, hogy én most írhatok neked szomorút vígat erről a dologról, de higgy nekem és beszélj vele! Néha jó beszélni vele, mi anyummal már kicsi korom óta azt csináljuk, hogy amikor valamelyikünk fürdik bemegyünk és ott beszélgetünk. Órákig beszélünk, és nagyon jó! Szóból ért az ember, és utána egy darabig csönd van. Hidd el nincs olyan ház ahol nincs veszekedés. Én is sokszor veszekedem anyummal és gyakran mondok olyan dolgokat amiket aztán nagyon megbánok, de ezt Ő is tudja. Volt idő amikor együtt elmentünk kondiba vagy szaunába, az is nagyon jót tett! Vagy együtt vásárolni. A közös programok nagyon jók! Csak ajánlani tudom!:D
7/9 anonim válasza:
Utolsó aztán te is nagyon okos vagy!
Sokszor mondasz olyat, amivel megbántod. Nem tudod milyen érzés az egy szülőnek, de mindegy...
8/9 anonim válasza:
7# Mert szerinted amikor ő mond nekem olyat az nekem nem fáj?:) Te is egy tipikus eset vagy, aki azt hiszi, hogy csak a szülőknek jár a tisztelet, és csak őket lehet megbántani! Hát, képzeld el nem! Nem ismered az én családi helyzetemet, hogy mondhatnál véleményt? Nem egyszer bánt meg anyám, de ettől függetlenül is őszintén szeretjük egymást! Nem számít hányszor bántjuk meg a másikat! Ha a te családodban ez nem így van, akkor nagyon sajnállak téged! Üdv!
9/9 A kérdező kommentje:
hát nálunk is így van hogy szeressük egymást nem erről van szó. hanem arról hogy néha komolyan nem is szólok hozzá de ő nekem csúnyán beszél. na én erre értettem nade mind egy meg beszéltük már am és már mindn rendben van köszönöm szépen a válaszokat
2012. szept. 3. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!