Másnak is eszébejutnak ilyen dolgok, vagy csak én vagyok ilyen nemnormális? :->
Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a kisfiam, és mindig az jár a fejemben, h mi lenne velem nélküle, mi lenne ha elveszíteném..Persze amint belegondolnk, sírársig spanolom magam csupán a gondolattal. Nagyon félek, sokat hallani mindenféle értelmetlen halálesetről, gyermekrablásról, gyilkosságról stb.. Imádom a kisbabám és nem tudnék élni nélküle..Túlaggódom igaz? :-) tudom, dehát mit tehetnék?2012. aug. 29. 15:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem olykor mindenki fejében megfordul hasonló. De nem szabad a negatív gondolatokat hagyni elszabadulni - ha nekem hasonló gondolatom van, rögtön kényszerítem magam, hogy legyek pozitív. Van valami abban, hogy bevonzzuk a dolgokat az életünkbe, legyen az jó vagy rossz, ezért igyekszem mindig pozitívan gondolkodni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez normális, nekem is rengeteg hasonló gondolatom volt mikor pici volt a lányom. Abból fakadhat, hogy az ember átérzi, mennyire védtelen egy ilyen csöppség, gyakorlatilag rajtad múlik az élete, egészsége, testi és lelki épsége.
Ettől függetlenül próbáld meg pozitív gondolatokkal körülvenni magad, és vigyázni a kisfiadra, de ezzel együtt élvezni is az anyaságot. :-)
3/3 Kiki01 válasza:
Nekem is eszembe jut mindenféle képtelen balesetforgatókönyv, de ezeket inkább felhasználom arra hogy ha már eszembe jutott, akkor elgondolkodom rajta hogy hogy védeném ki. Aztán meg elhessegetem, mert az élet bizony kockázat, de ha csak erre gondolunk és egyfolytában aggódunk akkor hol marad az élet élvezete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!