Tényleg nemnormális vagyok ezért?
14 évesen letettem a jogosítványt kicsi motorra, minden pénzem arra gyűjtöttem, elindultam a középiskolába, 4,5ös átlaggal szereztem egy szép összegű jutalmat, ebből életem első "durvább" gépét megvettem, Yamaha TZR, és ott elhatároztam, hogy a motoron fogok élni, s azon halok meg. A motoromat női névvel illettem, "Afrodité", és ezért sokan tartottak elmebetegnek, mert csak a 2 kerék létezett nekem akkor is, most is. 27 évesen már dolgozom, és máig a garázsban ez a motor, de ritkán használom, jelenleg Kawasaki 250R-em van, amiért a tüdőm kidolgoztam ...
Egy hozzám hasonló emberhez a környezetetekbe mit szólnátok, aki úgy tekint a a motorjára, mintha a második szerelme lenne, akivel 3 éve együtt él és a kezét megkérte, de a motort is úgy szereti?
köszönöm a válaszokat (nem kamu a kérdés, érdekes más véleménye is erről)
Remélem tudod, hogy a legtöbb porosodó, letakart motor olyan embereké, akik félretették a család miatt.. :D
Egyébként 26 leszek lassan, nálad jóval idősebb korban kezdtem motorozni, de akkor azzal, hogy megvettem egy hulladék Pannoniát. 2,5 év alatt talpra állítottam, a neve Eszter. És amikor jó idő van és nincs egyéb kötelezettségem, akkor húzom neki. Nem tudok huzamosabb ideig mással foglalkozni, mert elővesz az az érzés, hogy menni kell. :)
Igen, az általános társadalmi normák szerint ez betegség.
Mikor megyünk gurulni?
Inkább használd a motort mint porosodjon a garázsban!! Egy jó és szép mocival lehet igazán csajozni! 1 kicsit "fan" vagy de ez nem baj:)) További szép napot, és jó utat.
37F
Enyémnek nincs neve, egyiknek sem adtam :-) Nagyon szeretek motorozni vele, de nevet nem kapott :) Amik voltak eddig azok sem.
(Bandit 250)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!