Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nemnormális vagyok ezért?

Tényleg nemnormális vagyok ezért?

Figyelt kérdés

14 évesen letettem a jogosítványt kicsi motorra, minden pénzem arra gyűjtöttem, elindultam a középiskolába, 4,5ös átlaggal szereztem egy szép összegű jutalmat, ebből életem első "durvább" gépét megvettem, Yamaha TZR, és ott elhatároztam, hogy a motoron fogok élni, s azon halok meg. A motoromat női névvel illettem, "Afrodité", és ezért sokan tartottak elmebetegnek, mert csak a 2 kerék létezett nekem akkor is, most is. 27 évesen már dolgozom, és máig a garázsban ez a motor, de ritkán használom, jelenleg Kawasaki 250R-em van, amiért a tüdőm kidolgoztam ...

Egy hozzám hasonló emberhez a környezetetekbe mit szólnátok, aki úgy tekint a a motorjára, mintha a második szerelme lenne, akivel 3 éve együtt él és a kezét megkérte, de a motort is úgy szereti?

köszönöm a válaszokat (nem kamu a kérdés, érdekes más véleménye is erről)

2012. jún. 1. 19:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt mondják mindenki, hogy a motoros emberek szerintük csak káros réteg a közlekedésben, meg minden egyéb dolog, de nem értem meg őket, autóm is van, autó jogosítványom, amivel kedvesem jár szinte csak munkába, de normához akarnának igazítani, hogy csak az autó.
2012. jún. 1. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb rádtalál a szerelem,és poros lesz az a motor...:-)
2012. jún. 1. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Remélem tudod, hogy a legtöbb porosodó, letakart motor olyan embereké, akik félretették a család miatt.. :D

Egyébként 26 leszek lassan, nálad jóval idősebb korban kezdtem motorozni, de akkor azzal, hogy megvettem egy hulladék Pannoniát. 2,5 év alatt talpra állítottam, a neve Eszter. És amikor jó idő van és nincs egyéb kötelezettségem, akkor húzom neki. Nem tudok huzamosabb ideig mással foglalkozni, mert elővesz az az érzés, hogy menni kell. :)

Igen, az általános társadalmi normák szerint ez betegség.

Mikor megyünk gurulni?

2012. jún. 1. 20:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Valahogy a szívemből szóltál :) Én most csinálom a jogsit motorra és már nagyon rá vagyok a témára kattanva, de tegnap asszony már azt kérdezte hogy ha meg lesz a motorod akkor engem már le is fogsz sz*rni? mondtam azt azért nem, vele is fogok törődni :D
2012. jún. 1. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, és egy 25 éves ETZ 125-tel motorozok. 2. Szerelmemnek tekintem, Lujza a neve. Néha lekur*aanyázom, néha nagyon szeretem, ilyen az élet. Inkább motorozok, mint barátnőzök.
2012. jún. 1. 21:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Inkább használd a motort mint porosodjon a garázsban!! Egy jó és szép mocival lehet igazán csajozni! 1 kicsit "fan" vagy de ez nem baj:)) További szép napot, és jó utat.

37F

2012. jún. 2. 08:19
 7/8 smitwesson ***** válasza:
ETZ 150, Baba a neve. Ha Te beteg vagy akkor Én is!
2012. jún. 2. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Enyémnek nincs neve, egyiknek sem adtam :-) Nagyon szeretek motorozni vele, de nevet nem kapott :) Amik voltak eddig azok sem.

(Bandit 250)

2012. jún. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!