Tudom, hogy nemnormális de mégis mit tegyek?
Az a helyzet, hogy a családi kapcsolataim romokban, mivel egy olyan fiúval járok, aki nemtetszik a családomnak, (kinézet, pletykák előítéletek, nem is ismerik, közben meg már több mint 1 éve járunk... Nemveszik észre, hogy tönkreteszik az életem, eltiltanak az össze barátomtól, szórakozástól mindentől... Nemlehet senkivel se semmit megbeszélni, mivel mindenki mindjárt leordítja a fejemet, szó szerint a semmiért is akár, veszekedenk meg minden, közben megcsak legtöbbször kiszeretnék menni.. Tudom, hogy én is követtem el hibákat, de ők túlreagájlák mivel a "főzz. moss, takaríts, tanulj" elvan vannak..
Nagyon elvagyok keseredve, és már a legtöbbször az öngyilkosság jár a fejemben, nemtudom ez tűnik a legjobb megoldásnak, főleg amikor rámtör az a nyomás amit a mellkasomban érzek, és aztérzem, hogy felesleges vagyok, és csak mindenkinek a terhére...
Nemtudom mitévő legyek :S
Saját bevallásom szerint klinikai eset vagyok, de egyszerűen senkivel se tudok megbezélni semmitsem, csak a barátommal, akinek jelenpillanatban nincs netje és azért mobilon elég nehéz megbeszélni ilyenket..
Segítség :S
Nem vagy klinikai eset, csak elfelejtetted azt az "apróságot", hogy ha tényleg szeretnéd azt a fiút, nem járna az eszed öngyilkosságon, és nem drámáznál a családoddal sem, hanem egyszerűen boldog lennél. (És ha már egy éve látná a családod, hogy boldog vagy, már megenyhültek volna.) Akármilyen a családod, ha a pasid boldoggá tesz, akkor nem akarsz meghalni (mert mi lenne vele??), a főzés-mosás-takarítás-tanulást örömmel csinálnád (mert ez mind hozzá tartozik az élethez, nemcsak a pasi!).
Ahol csak a pasi létezik meg az öngyilkosság, azt nem szerelemnek hívják, hanem függőségnek, ami alapjáraton nem egy pozitív dolog - de te örülhetsz neki, mert ha nincs szerelem, minden problémád meg van oldva: pasi megy, a család pedig megbékél.
Na ezen gondolkozz el, mert az öngyilkosság és a szerelem nem létezik egymás mellett. Aki szerelmes, az minden pillanatban gondol a szerelmére, és nem akarja itthagyni öngyilkossággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!