Tényleg nem vagyok normális? Van itt hasonló "nemnormális" anyuka?
Arról van szó,h a 18-20. heti kötelező uh-ot a nőgyógyászom akihez magánrendelésre járok megcsinálja.
Én pedig a lehető legbiztosabb szeretnék lenni ennek a vizsgálatnak az eredményében,ezért egy híres magánklinikára is bejelentkeztem - ugyan arra a hétre- h ott is csinálják meg ezt a genetikai uh-ot.
anyukám szerint túlspirázom a dolgokat,pedig én csak szeretnék nyugodt lenni.
Nincs ebben semmi nem normális,föleg elsö babánal.
Én is nagyon aggódód vagyok,és a köt.genetikai uh után én is elmentem egy plusz uhra egy magánrendelöbe.
De azért nem szabad tulzásba vinni az uh-ot.
Sok sikert! :)
Szia, ha van rá lehetőséged, miért ne?
Ez normális, amúgy én anyukám is ilyen...
Köszi csajok a gyors és megnyugtató válaszokat!!:):)
Én is a Géndiagnosztikai kp.-ba megyek a 2.uh-ra.
Reméljük,h minden ok lesz.
Én is azzal nyugtatom magam,h ez még majdnem normális állapot-hisz első babásak vagyunk:)
Nagyon sok boldogságot mindenkinek!!!
Szerintem igazad van! És nem csak azok tesznek ugyanígy, akinek első baba.
Nekem a 3. és annyi vizsgálaton még sosem voltam egyik babánál sem mint most leszek. Kezdve az integrálttól a 4D és én is elmegyek egy jónevű Klinikára. és tudod miért? (pedig csak 31 éves vagyok)
Azért mert úgy gondolom, 3x nem lehet olyan mákom, hogy egészséges babám szülessen. Vagyis lehet, nem úgy értem. Csak néha úgy érzem, hogy hihetetlen óriási szerencse kell hozzá. A második terhességem nem volt egy leányálom.
Azért nem kell agyonaggódni sem a babavárást, mert az sem tesz jót. Szerintem ez inkább egészséges féltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!