7hetes babámnak ma adtam alma-krumpli pürét felhigítva tápszerrel. átnyomtam pici lyukú szűrön hogy a rost ne legyen benne. Más is adott ilyet picinek?
Nem az butaság,hogy ilyen hamar kóstoltatod,hanem,hogy rögtön alma-krumplit vegyesen,és rögtön egész étkezésre.
Én anno 11-12 hetesen adtam először gyümölcsöt,de egyszerre csak egy fajtát,és csak 2-3 kanállal.Aztán mikor megszokta az ízét,akkor mehetett fél alma reszelve.Utána,már egy étkezés gyümölcs volt.Ezt így kell,fokozatosan,nem úgy,hogy durr bele,"oszt" had egyen az a kölyök.
Bocsi a szófordulatért,de én ezt érzem,hogy kicsit siettetni akartad.
Kérj segítséget a védőnődtől. Biztos tudsz kapni segélyt rászorultági alapon. Vagy érdeklődj utána az önkormányzaton. Vagy a háziorvos felírhatja receptre.
Én mindenképp valamit intéznék. Én 5,5 hósan kezdtem el a hozzátáplálást de 2 hónapig szorulásos volt és hasfájós, mert annyira nem volt rá érett. Gondold el a Te babád mit érezhet krumpli alma vegyesen.
15.14-es vagyok. Je jóságos ég, ez a "zöldség akkor még zöldség volt" duma már a könyökömön jön ki. Igaza van a kérdezőnek, régen nem volt tápszer és ették pár hósan a tehéntejet, kecsketejet és minden mást sorba. Szegény gyerek, ha azt néznénk akkor 1 éves koráig alig ehetne valamit. És ez nem pénz kérdése. Szerintem a kérdező nem azt írta, hogy ő nem teheti meg, hanem vannak olyanok. Itt nézetekről van szó, van aki korán akarja elkezdeni a hozzátáplálást mert Ő úgy látja jónak. A védőnőkről meg annyit, hogy tudnak ők is egy csomó hülyeséget mondani. És azt kell nekik mondani amit ők hallani akranak, amit meg ők mondanak az az egyik fülemen ki a másikon be.
Kedves kérdező ne foglalkozz a sok könyvből neveleő ezt nem szabad, azt nem szabad, anyukával. Etesd úgy a babádan ahogy Neked tetszik, rosszat úgysem akarsz neki és Te tudod, hogy mire van szüksége.
" Te tudod mire van szüksége"??? Valóban krumplira lenne szüksége egy 7 hetes csecsemőnek? Ne írj már ekkora hülyeséget. Te jó Isten! Nekem is a könyökömön jön már ki néhány dolog. Például, hogy mi volt régen. Kit érdekel mi volt régen. Mondjuk engem nem nagyon érdekel, hogy a kedves kérdező mivel eteti a gyerekét, az ő gyereke, az biztos, hogy én ezt mélységesen elítélem, ez valóban felelőtlenség, és ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy az én babámnak mennyire jó!!:))))
Minden jót nektek én ebből kiszállok!
Ha ennyire bunkók vagytok ne is írjatok!!!!!!!!!
Én kérdeztem valamit nem kell csak 1 szavas válasz,sajnálom azoknak a gyerekét akiknek ilyen .....szülei vannak.!!!!
Mellesleg semmi baja tőle sőőőt azóta kakil is rendesen,nem a krumplit adtam neki meg az almát hanem a levét annak amit megfőztem!!!Híg mint egy tea!!!
tényleg tükörbe nézhetnének néhányan!!!
Tisztelet a kivételnek akik normálisan válaszoltak!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!