Én készítem itthon a kisfiam ételét 5 hónapos. Ti milyen arányban teszitek a hozzávalót ha például alma cékla krumplit készítetek? Főleg a krumpli aránya érdekel sosem tudom hogy nem e rakok belőle túl sokat vagy keveset.
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 16:58
1/2 anonim válasza:
Én mindenből egy szemet szoktam, ha ilyen összeálltást készítek. Ha csak egy fajtát, akkor 2 szemet teszek bele, pl. krumpliból. Semmi gond, ha többet teszel bele, mivel krumplival kell sűríteni is, nem habarással. Ha sűrűnek alálsz egy ételt, akkor adj hozzá még egy kis vizet.
2/2 anonim válasza:
Én két kisebb céklagumóhoz egy pici kifli krumplit teszek. Így is jó sűrű állaga lesz, amit még a főzőlével hígítok. Kb 180 gramm kijön ebből a mennyiségből.
(Nekem a kifli krumpli jött be a legjobban, mert 1-2 darab bőven elég a baba főzelékébe és az íze is jobb. Próbáljátok ki!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!