Mit tegyek, hogy ne tépje a "bébi hajam", vagy hogy viseljem el?
07.25-én 22:11-esnek üzenem, hogy köszi a kedvességed, de már 2 hónapos korában kilöktem a szobából a vadi új kiságyat, mert csak a játékokat tároltuk benne, mert a kislányomat azért szültem, hogy éjjel-nappal velem legyen. Nem azért, hogy belökjem az ágyába vagy a járókába, hogy napközben is ott játszon egyedül, mint a Te gyereked.
A lányom mindig mellettem van és ezért értelmes, tanulékony és mindig jókedvű, barátkozó tipus.
Többiek nyugodtan pontozzatok le, mert engem nem érdekel a toplista, hiszen ez csak eszme-csere....
21.21-es miről beszélsz? Szerinted a kiságyat minek találták fel??? Kíváncsi lennék, a házimunkát hogyan végzed el, ha a gyereked állandóan veled van. Vagy ha a pároddal szeretnél egy kicsit kettesben lenni, akár "úgy", kíváncsi vagyok hogyan oldod meg.
Én sem belerakom a babámat a kiságyba, aztán ágyesz-bugyesz, szevasz!!!!!!!!
Én tudok polcot felajánlani, ha nincs hová rakni a játékokat. Szegény gyerek :(
Még mielőtt újra felajánlásokat kapok gyerekszobaberendezésekre, ezúton közlöm veletek, hogy Nekem mindenem megvan, ami kell!
Ja és kedves nagymami én sem 20 évesen, 4 általánossal szültem gyereket, hanem elég komoly iskolákat jártam ki, jól szituált nőszemély vagyok, rendezett anyagiakkal és jómodorral, vállalkozásokkal, telephelyekkel. De nem rólam van szó jelen esetben, hanem a kérdező hölgyről. Igaz, hogy férjem és igy gyerekemnek apja már nincs közöttünk, de ennek ellenére bébiszittert sem alkalmazok, aki mos,főz, takarit, de van egy gyönyörű lányom, imádja, ha ott ülhet az ölembe és pucoljuk a krumplit, vagy a répát, almát, esetleg a káposztát gyalulom, vagy épp a tökfözeléket csináljuk, talán az ablakpucolást csak akkor végzem, amikor épp alszik, de együtt porszivózunk, mosunk, teregetünk, mosogatunk, mert igy neveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!