Mennyi a korkülönbség a gyerekeid között? Optimálisnak érzed-e, vagy már másképp csinálnád?
Köszi
Nekem az a bajom, hogy annyira teljes egésznek érzem magam a Babámmal, hogy bármilyen rossz is, de betolakodónak érzem a 2. gyereket a dologban, illetve úgy érzem, hogy nem férne bele nemhogy fizikailag, érzelmileg sem egy 3. a kapcsolatomba a gyerekemmel.
Nem tudom, hogyan lehetne még valakit így szeretni, és igazságtalannak érzem, hogy a kicsi nem kapná ugyanazt a nyugalmat és 100% figyelmet, amit a nagyobb kapott piciként, vagy akár most, sokszor pl rajtam aludt, stb, ezt a 2. gyerekkel nem sok esély lenne megcsinálni.
A másik fele, hogy nyilván 1-2 dolgot másképp csinálnék 2-odszor, és ezt is igazságtalannak érzem, hogy amit az 1.-nél "elrontottam", a 2,-nál már nem.
Persze ez túlpara, és túlérzékenykedés, de mégis zavar.
Olyan jó lenne, ha a nagyobbal meg lehetne beszélni, mit szeretne! Mert közben jó, ha van tesó, de ki tudja...
Az én kapcsolatom a szüleimmel felnőttkörömig rossz volt a tesó érzekésétől kezdve, 4 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!