Feltétlen kell légzésfigyelő?
Na azért megnézném azt az anyukát/apukát, aki folyamatosan virraszt a baba mellett és lesi, hogy lélegzik-e. Ez kivitelezhetetlen, az embernek néha aludnia is kell.
Szóval én kétlem, hogy akinek nincs légzésfigyelője, az állandóan a baba mellett kuksol éberen.
Egyébként a babának nem a mellkasát kell nézni, hogy emelkedik-e, hanem a hasát. A mellkasán tényleg nemigen lehet látni.
Kedves Utolsó!
Köszönöm hozzászólásod-nagyon építő jellegű!
Bocs, utolsó előttinek szólt.
És TE nekem ne mond meg mit csináljak, semmi közöd hozzá!
Van egy véleményem,leírtam, sz@rt sem ér,mert "nem hasznos".
Erről ennyit.
Eddig mindig próbáltam korrekt válaszokat adni, de ha nem egyezik valakivel a véleményem,már "nem jó". Ez a rossz ,tudod.
Köszönöm a kiosztásod, kellemesen esett!
Neked mi bajod van, miről beszélsz? Én ugyan senkinek nem mondtam meg, hogy mit csináljon, csak kissé furcsának találtam, hogy valaki állandóan a babáját lesi, amikor alszik. De ha te azt mondod, hogy ezt csinálod, elhiszem neked :) Biztos sok kávé fogy nálatok...
33-as voltam.
"ha a megszokott időben nem kel fel enni,akkor én biztos fent vagyok és ránézek"
és és és mit csinálsz ha 20 perce nem vett levegőt?
Egyszerűen nem értem. Akkor már mit érsz vele ha baj megesett.
Ez olyan mint ha azt írnád nem érdekel,pedig nem gondolom hogy ne érdekelne!!!
Jó ne használj ,de ne írj hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!